Iulia Vântur, anunț neașteptat după 10 ani de relație! Ce spune despre copii: „E dar de la Dumnezeu”

Ultima actualizare:

Cu o relație ce a trecut testul timpului, Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai adorate cupluri din lumea mondenă, împărțind viața lor de peste 10 ani. Într-un interviu pentru Revista VIVA!, Iulia Vântur ne dezvăluie perspectivele sale asupra căsătoriei, dorința de a deveni mamă și legătura sa specială cu România.

Iulia Vântur, anunț neașteptat după 10 ani de relație
Iulia Vântur, anunț neașteptat după 10 ani de relație

Iulia Vântur a declarat că își dorește un copil

Întrebată dacă are vreun regret legat de căsătorie, Iulia Vântur a fost clară: nu există regrete. Aceasta recunoaște că regretele pot apărea atunci când căsătoria nu funcționează, dar în cazul ei, se simte norocoasă că se află într-o relație solidă și fericită.

Cu privire la planurile de viitor privind copiii, artista româncă declară că își dorește un copil, dar lasă totul în mâinile destinului.

Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie", a spus vedeta pentru viva.ro, exprimând încrederea că va gestiona cu succes rolul de mamă și cariera.

„Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine”, a adăugat Iulia Vântur.

Legătura cu părinții și dorul de acasă

Iulia Vântur. Foto: arhiva personală.
Iulia Vântur. Foto: arhiva personală.

Despre relația cu părinții săi din România, Iulia Vântur dezvăluie că aceștia au înțeles importanța fericirii sale personale, înaintea presiunilor legate de căsătorie sau bunici. Chiar și atunci când este departe de casă, își găsește momente de bucurie în revederi scurte, exprimându-și dorul pentru oamenii dragi și libertatea de mișcare pe care o simte în România.

„Da, am vrut să-i iau pe amândoi într-o mini vacanță, în Turcia, însă doar mama a reușit să vină, împreună cu prietena mea din copilărie, Lili. Am fost apoi câteva zile în România, să-l văd și pe tata. Mi-a fost dor de ei, au trecut vreo câteva luni, prea mult”, a precizat Iulia Vântur, conform sursei citate.

„Din România îmi lipsesc oamenii: părinții, prietenii și „libertatea de mișcare. Fiind autonomă în România, conduc singură, fac totul singură. Îmi lipsește și munca în televiziune câteodată. Când sunt în România, îmi lipsesc anumiți oameni din India, anumite obiceiuri, serile muzicale, bondingul cu prietenii”, a adăugat vedeta.

Cu privire la prieteni și viața socială în India, Iulia menționează că are prieteni speciali, oameni de calitate care o iubesc cu adevărat. Deși își face prieteni noi în India, recunoaște că unele trăsături și obiceiuri din România îi lipsesc și că între cele două locuri există mereu un schimb emoțional.

Planuri pentru viitor

Întrebată despre dorințele sale pentru anul 2024, Iulia Vântur dezvăluie că își dorește să acorde mai multă atenție sănătății și odihnei sale. Vedeta recunoaște că a dorit să facă prea multe lucruri în ultimii ani și că 2024 este anul schimbării de viteză, al odihnei și al sănătății.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net