Iulia Vântur, mamă pentru prima dată? Detaliul care dă de gol o posibilă sarcină

Ultima actualizare:

Iulia Vântur este însărcinată? Este întrebarea de pe buzele fanilor care au reușit să observe un detaliu care ar putea-o da de gol pe frumoasa artistă! Prezentă la un eveniment monden la care a strălucit din plin, Iulia s-a afișat într-o rochie superbă, dar care ar fi lăsat la vedere o burtică de graviduță potrivit spuselor fanilor.

Iulia Vântur, gravidă?
Iulia Vântur, gravidă?

Iulia Vântur, succes răsunător în India

La cei 43 de ani, Iulia Vântur arată într-un mare fel și are o altă viață în India, la Bollywood, unde a pus bazele unei cariere artistice, la care mulți doar visează. În doar câțiva ani, fosta știristă și prezentatoare a unor show-uri de succes precum „Dansez pentru tine” și „Ferma vedetelor”, a devenit o actriță și o cântăreață de succes. 

Iubită și adulată de o Indie întreagă, Vântur a devenit iubita și protejata lui Salman Khan (57 de ani), idolul a milioane de spectatori. Cei doi au o relație de 10 ani însă până acum nu s-a pus problema de o căsătorie, mai ales că artista a spus în nenumărate rânduri că nu aspiră neapărat la așa ceva. Totuși, își dorește foarte mult un copil, lucru cunoscut deja în presă. 

Frumoasa artistă se bucură de un succes răsunător în industria artistică pe care o cucerește și mai mult pe zi ce trece. Românca noastră a fost premiată de-a lungul timpului la diferite evenimente precum ediția a 23-a premiilor IIFA Awards (International Indian Film Academy), echivalentul Oscarului de la Hollywood.

Este prezentă constant la o mulțime de evenimente mondenă, așa cum a fost recent Brand Vision Summit 7, unde și-a făcut apariția într-o rochie superbă neagră, decupată pe un piciorce i-a lăsat bustul generos la vedere. Iulia și-a asortat rochia cu o pereche de mănuși negre, un inel imens și o pereche de perle divine care au făcut-o să pară scoasă dintr-un film dintr-o altă epocă.

Iulia Vântur, gravidă?

Totuși, ceva pare că i-a scăpat! De sub rochia neagră de satin s-a ivit ceva ce semăna cu o burtică de graviduță! După cum știm pentru cei 43 de ani ai săi, Iulia se menține remarcabil și este și nevoie având în vedere cariera care îi impune o prezență fizică de invidiat. Nu știm dacă este vorba de o iluzie cauzată de modelul rochiei sau de faptul că Iulia chiar așteaptă un copilaș, însă specualițiile au început să curgă. Ochii vigilenți ai fanilor au remarcat instant această mică modificare care au asaltat-o cu felicitări. Până în acest moment însă Iulia nu a confirmat absolut nimic.

2024 este anul când se vor căsători. Copilul va fi cu siguranță foarte frumos și chipeș”.

„Se pare că o să avem un nepoțel!”

„Uimitor de frumoasă! Stil, eleganță, rafinament, grație, totul la superlativ! Bravo Iulia, suntem mândri de tine!”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăriorilor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net