Iulia Vântur, singurică de ziua de naștere!? De ce nu i-a fost alături Salman Khan: „Am făcut țăndări ghinionul”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe 24 iulie, fosta prezentatoare de știri și fosta gazdă a reality-show-urilor de top, „Ferma vedetelor” și ”Dansez pentru tine”, a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani. Cu această ocazie, a petrecut ca în filme și i-am urat și noi „La mulți ani” și i-am cerut să ne dea detalii despre ziua ei de naștere. Mai mult, am aflat și de ce nu a fost Salman Khan alături de ea, într-o zi atât de specială!

foto 1   Iulia Vantur jpg

Nicio aniversare nu este la fel pentru fermecătoarea și talentata Iulia Vântur, fostă prezentatoare PRO TV în țară, actualmente vedetă în India, unde joacă în filme indiene, cântă și dansează, având spectacole în toată lumea. Iată că anul acesta Iulia nu a petrecut nici cu părinții din România sau prietenele ei bune din țară, dar nici cu iubitul ei, celebrul actor Salman Khan, idolul milioanelor de indieni.

Iulia Vântur, sărbătorită în Dubai, fără Salman Khan!

De ce a fost singurică Iulia Vântur de ziua ei

Actrița și cântăreața a petrecut cu prietenii din mai multe colțuri ale lumii și ne-a oferit în exclusivitate o declarație, special pentru cititorii Click!, care o iubesc și o prețuiesc pe românca noastră care a cucerit India nu numai cu vocea, dar și cu frumusețea ei.

1Planul inițial era să-mi petrec ziua în India însă pentru că nu s-a finalizat la timp proiectul, a trebuit să rămân în Dubai așa că am petrecut cu prietenii din Dubai, adunați de prin toate colțurile lumii. A fost neașteptat de frumos! Prima petrecere a fost în cea mai înaltă clădire din lume, în cel mai “la înălțime” restaurant din lume, așa că dorința îmi va fi sigur împlinită, fiind și mai aproape de ceruri.

iulia vântur webp

Am cântat, am dansat, am spart farfurii la propriu, la Opa, am făcut țăndări tot ghinionul. Gata, de acum doar de bine să auzim!”, ne-a povestit Iulia, care probabil că a făcut mai multe fotografii și filmulețe pe care le va publica în următoarea perioadă pe rețelele de socializare.

Cei care au urmărit-o pe rețelele de socializare au văzut ce surprize a primit, dar și tortul cu chipul vedetei de care s-a bucurat ca un copil. Noi încă mai sperăm că vreodată va prezenta din nou show-uri de televiziune, însă cel mult o vom putea vedea în vreun show de televiziune prin India, poate în filme sau în videoclipuri, căci recent a lucrat la niște piese cu Costi Ioniță. Să sperăm că acest lucru se va întâmpla cât mai curând. 

image
image
image
image
image
image
MDAmaD00MjAmaGFzaD1lNjE4MGEwZTkwMzhkZjNhY2NhNzMyMDlkOTk0MDliMA== thumb jpg
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png