Cum petrece Iulia Vântur de Valentine's Day, alături de Salman Khan: «Dragostea se exprimă prin dulcegării»

La 42 de ani, Iulia Vântur și-a atins scopul! A devenit cunoscută nu doar în România, ci și în India, acolo unde face furori cu melodiile sale și producțiile cinematografice în care joacă. Acum 11 zile, Iulia Vântur și-a lansat noul videoclip la piesa “Raat Baki”, care a adunat peste 7 milioane de vizualizări.

De când se iubește cu celebrul star de la  Bollywood, actorul indian Salman Khan (57 ani), Iulia Vântur e pe cai mari și a devenit, la rândul ei, extrem de cunoscută în India! Pentru noul său clip, Vântur a filmat mai multe scene de acțiune alb negru și apare ca o adevărată prințesă războinică. Iulia Vântur a demonstrat cât de bine știe să se bată și să se lupte, știind să mânuiască la perfecție cuțitul, sabia și armele. Antrenamentele pe care le-a făcut pentru acest rol, pe care îl joacă în videoclipul său, au ajutat-o să fie extrem de credibilă și să pară că face asta demult. Iulia Vântur a filmat în Los Angeles și s-a antrenat pentru scenele de acțiune cu Daniel Locicero.

Pentru acest videoclip am filmat în continuu 24 de ore , pentru că aveam concert în Statele Unite și trebuia să terminăm repede. Scenele alb negru au fost filmate în L.A. și Mumbai. Am lucrat foarte bine împreună cu Daniel Locicero și de fiecare dată când mă duc în L.A., trebuie să am un antrenament. Noi nici nu am repetat pentru chestia asta, doar mi-a arătat ce să fac. L-am rugat frumos într-una din scene să se lase împușcat de mine”, a povestit Iulia Vântur în emisiunea lui Cătălin Măruță.

«Eu muncesc de Ziua Îndrăgostiților»

Și după ce au povestit despre scenele de acțiune în care Iulia Vântur a pus la pământ și a dovedit mai mulți bărbați, Cătălin Măruță, în stilul său caracteristic, a întrebat-o pe frumoasa blondină: “Cum se poartă acum Salman cu tine? Ce a zis când te-a văzut că te bați așa?”, replica Iuliei Vântur venind imediat: “Dintr-odată comportamentul lui s-a schimbat! Se poartă mai frumos cu mine!”, a povestit, râzând, vedeta. “Eu mă antrenez cu cuțitele în bucătărie…Îmi place foarte mult acțiunea! Cred că de când eram mică mă vedeam așa, «action girl»!”, i-a mai spus Iulia Vântur lui Măruță.

"Mi-am schimbat părerea despre tine, să știi! Ești foarte periculoasă, tu erai o zână, “Dansez pentru tine...", a mai adăugat Cătălin Măruță, impresionat fiind de abilitățile de luptătoare ale Iuliei Vântur, care pur și simplu s-a descurcat de minune la scenele de luptă și de acțiune.

Și dacă tot a întrebat-o de Salman Khan, Măruță a fost curios să afle cum își vor petrecere cei doi Ziua Îndrăgostiților și dacă în India Valentine’s Day ia așa amploare ca la noi. “E romantic, Salman? Ieșiți la cină? Tot cu inimioare e și în India de Valentine’s Day?”, a fost curios să afle prezentatorul emisiunii de la ProTV.

"Dragostea se exprimă prin dulcegării!... Dacă îți imaginezi că putem ieși așa, la masă, fără să fim deranjați....Chiar nu am niciun plan, eu muncesc de Ziua Îndrăgostiților!”, a mai adăugat Iulia Vântur, care este o răsfățată a sorții.

Frumoasa vedetă din România are o relație care durează de 10 ani cu starul de la  Bollywood, actorul indian Salman Khan  alături de care și-a construit o carieră incredibilă în India. Este susținută de partenerul său de viață, care a crezut din prima în talentul și în vocea ei, Iulia Vântur cunoscând astfel succesul în muzică și actorie în țara celebrului actor și artist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net