Iulia Vântur a strălucit la petrecerea lui Salman Khan

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sărbătoare mare în India, acolo unde îndrăgitul actor Salman Khan a făcut petrecere mare cu ocazia împlinirii vârstei de 57 de ani. Dintre vedetele care au participat nu a lipsit Iulia Vântur, partenera vedetei filmului indian.

Iulia Vântur (42 de ani) a strălucit la această petrecere, la care aniversatul a fost înconjurat de mari actori ai industriei filmului indian, de prieteni şi de membri ai familiei. Organizată la New Delhi, petrecerea de 57 de ani a lui Salman Khan a avut de toate.

Celebrul actor Shah Rukh Khan a fost cel care a făcut onorurile de gazdă şi a primit celebrităţile, iar Iulia Vântur, despre care se spune că se întâlneşte cu actorul şi este iubita lui Salman din ultimii ani, a atras toate privirile. 

Spre deosebire de anii trecuţi, când se înghesuia în acelaşi autoturism cu Salman şi cu  gărzile lui de corp, Iulia a venit singură la petrecere, coborând dintr-o maşină rezervată oaspeţilor de seamă.

Motivul acestei schimbări poate fi şi unul vestimentar, pentru că românca a purtat o rochie superbă, lungă, cu sclipici, paiete, la care a adăugat accesorii pe măsură, făcând-o să strălucească la propriu. La toate acestea au fost asortate câteva bijuterii scumpe şi o gentuţă.

Un moment devenit deja tradiţional la petrecerile lui Salman Khan a fost cel al tăierii tortului. Ca de obicei, Iulia i-a fost aproape iubitului ei, căci l-a filmat, aşa cum face în fiecare an. Spre deosebire, însă, de aniversările trecute, sărbătoritul nu a mai oferit nimănui prima bucată tăiată, aşa cum făcea până acum.

Multe VIP-uri indiene i-au urat «La mulţi ani!»

La petrecere au participat multe nume importante ale filmului indian. Fanii i-au putut vedea printre invitaţi pe Pooja Hegde, care lucrează cu Salman în „Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan”, sau pe Tabu, care a lucrat cu Salman în mai multe filme, precum „Hum Saath - Saath Hain”, ori pe Jai Ho.

Pe lista participanţilor au mai fost Pulkit Samrat şi iubita Kriti Kharbanda, actorul veteran Suniel Shetty, sau fosta iubită a lui Salman Khan, Sangeeta Bijlani. Petrecerea a durat câteva ore, deci invitaţii au putut face sute de fotografii care, probabil, vor fi publicate din plin în zilele următoare de mass-media indiană. 

Iulia Vântur, succes peste hotare

Frumoasa noastră româncă a demonstrat că succesul poate fi câștigat și peste hotare, așa că a dat lovitura la Bollywood, unde este foarte apreciată. Ultima piesă lansată a adunat peste 30 de milioane de vizualizări.

În colaborare cu Yai Re și Mihir Gulati, Iulia Vântur face furori cu melodia Yo Yo Honey Singh.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net