Motivul real pentru care Iulia Vântur nu vrea cetățenia indiană. De ce refuză acest lucru

Iulia Vântur (43 de ani) este una dintre cele mai cunoscute nume atât din România, cât și de la Bollywood. Sunt mai mult de zece ani de când viața ei se împarte între România și India, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan. În ciuda faptului că cel mai mult timp îl petrece în statul asiatic, frumoasa blondină nu dorește să obțină cetățenie.

image

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că în momentul de față are trei acte de identitate: pentru România, India și Dubai, însă nu intenționează să obțină cetățenie in India. 

Iulia Vântur: „Sunt foarte fericită cu cetățenia mea”

Îndrăgita vedetă se află preț de câteva zile în România, așa că a profitat de ocazia și a acceptat invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut o serie de dezvăluiri. 

Artista a mărturisit că, deși este stabilită legal în India și plătește taxe și ar putea foarte ușor să obțină cetățenie, nu uită că este româncă, astfel că nu are de gând să ia o astfel de decizie.

„Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „La Măruță”.

Iulia Vântur, vacanță alături mama ei 

Iulia  Vântur și mama ei / foto: social media
Iulia Vântur și mama ei / foto: social media

Vedeta a mărturisit că recent s-a întors într-o vacanță din Istanbul, unde a mers alături de cea care i-a dat viață. Tatăl ei, în schimb, a ales să nu le însoțească, deoarece trebuia să facă vinul. 

  „Mi-era dor de ai mei și am zis să-i iau într-o vacanță scurtă. Am reușit să o iau doar pe mama. Tata a rămas cu strugurii să facă vin. Am plecat eu cu mama și cu niște prietenii de-ai mei în Istanbul. Am stat câteva zile, vreo 5-6 zile. N-aveam plănuit să vin în România, dar ieri, pentru că nu erau niște acte gata acolo unde trebuia să mă duc, am zis hai să vin repede până acasă”, a mai spus vedeta, în emisiunea de la Pro TV. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net