Iulia Vântur a fost fără iubit de ziua ei! Cum a fost surprinsă partenera lui Salman Khan

Ultima actualizare:

Iulia Vântur a  împlinit 43 de ani pe 24 iulie 2023 și a fost sărbătorită cu mare fast în Dubai. Din păcate, vedeta nu l-a avut alături pe Salman Khan.

Deși a regretat că aniversarea nu a prins-o în  Mumbai, frumoasa vedetă și iubita a starului de la Bollywood, Salman Khan, s-a bucurat de  prezența prietenelor sale care au aniversat-o într-un zgârie nori din Dubai. Asta după ce Iulia Vântur a fost în Spania și s-a distrat de minune la concertul lui Ricky Martin, acolo unde vedeta noastră a cântat și a dansat din public, cot la cot cu artistul, semn că s-a simțit foarte bine la concert.

„Nu am putut ajunge de ziua mea înapoi în Mumbai dar… Departe de casă, voi, fetelor, m-ați făcut să mă simt că acasă. Va mulțumesc mult pentru dragostea voastră, m-ați făcut să mă simt specială. A fost frumos să împărtășești povești din diferite colțuri ale lumii și să înțelegi, încă o dată, că …tot ce avem nevoie este iubire! Ne-am simțit minunat!”, au fost gândurile împărtășite de Iulia Vântur. 

Chiar dacă a fost departe de casa ei din Mumbai și de iubitul său, celebrul Salman Khan, Iulia Vântur a avut zâmbetul pe buze. Prietenele ei au făcut-o să se simtă specială, a primit un mare buchet de trandafiri roșii, nenumărate cadouri și torturi, printre care cel mai mare având poza ei pe el, și a sărbătorit în cea mai înaltă clădire din Dubai.

Iulia Vântur nu mai poate trece deloc neobservată. Ea a muncit extrem de mult și mânată de ambiție a devenit una dintre cele mai de succes artiste din India, afirmându-se la Bollywood în mai multe producții în care a jucat dar și pe scena muzicii.

S-a întâlnit cu Costi Ioniță pe covorul roșu de la Abu Dhabi

Iulia Vântur călătorește foarte mult, iar în urmă cu aproximativ două luni, vedeta a pășit pe covorul roșu de la Abu Dhabi, acolo unde a avut loc un eveniment de gală din industria cinematografică, iar româncă noastră a făcut furori. Iulia Vântur a dat nas în nas cu Costi Ioniță la Abu Dhabi și amândoi s-au bucurat de revedere.

Fosta prezentatoare TV lucrează și la un documentar despre viața iubitului său, Salman Khan, din postura de producător. Se pare că acesta va fi lansat în curând, așadar, surprizele se țin lanț în viața Iuliei Vântur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net