Iulia Vântur, revenire emoționantă acasă la părinți, de Paște

Ultima actualizare:

După anii de pandemie, în care a fost nevoită să stea departe de România, acum Iulia Vântur (42 de ani) s-a bucurat din nou de Paște alături de familia sa, căci a putut ajunge la Iași. Fosta prezentatoare de la PRO TV a petrecut cu părinții și cu prietenii anul acesta de Paște și încă mai stă în țara natală, că să mai rezolve câteva treburi adminstrative.

Iulia Vântur este foarte bucuroasă că anul acesta a putut să facă din nou Paștele la Iași
Iulia Vântur este foarte bucuroasă că anul acesta a putut să facă din nou Paștele la Iași

Se știe că Iulia Vântur face naveta București-India, unde s-a mutat de mai bine de zece ani și unde locuiește împreună cu celebrul actor Salman Khan și cu familia acestuia. Dacă în anii trecuți a fost blocată la ferma actorului din cauza pandemiei de coronavirus, anul acesta a putut petrece din nou și cu părinții ei, la Iași.

Fosta prezentatoare de la PRO TV a publicat pe conturile sale de pe rețelele sociale imagini cu ea și cu mama ei, realizate în timp primea un buchet de flori. „Am venit acasă să sărbătoresc Paștele cu părinții și cu oamenii dragi din Iași", a spus Iulia Vântur, în exclusivitate pentru Click!

Iulia Vântur locuiește de mai bine de 10 ani în India

Iulia Vântur se iubește cu actorul indian Salman Khan / foto: arhiva personală
Iulia Vântur se iubește cu actorul indian Salman Khan / foto: arhiva personală

Fosta prezentatoare a emisiunilor „Dansez pentru tine! și „Ferma Vedetelor" a fost la o biserică din orașul natal în noaptea de Înviere, ca să ia lumină, și a fost răsfățată de părinții ei cu bucate special preparate de Paște.

Și, așa cum face de fiecare dată când se întoarce în România, Iulia Vântur și-a cumpărat din nou rezerve de pufuleți și alte produse românești de care ii este dor atunci când este plecată.

Iulia Vântur pregătește, alături de Costi Ioniță, o nouă colaborare muzicală

După cum a mărturisit de mai multe ori, atunci când revine în țară, încearcă să rezolve cât mai multe lucruri administrative. Și așa va proceda și de data acesasta. Iulia Vântur își reînnoiește contractele profesionale pe care le are aici, are în plan să semneze altele noi și încearcă să își vadă cât mai mulți prieteni.

În plus, Iulia Vântur ne-a spus că pregătește și câteva piese noi, de data aceasta și cu producătorul și compozitorul Costi Ioniță. După ce a lucrat cu profesioniști din India și a înregsitrat în țara de adopție mai multe melodii de succes, care au fost incluse pe coloana sonoră a mai multor filme în care au apărut ea sau Salman Khan, acum Iulia Vântur pune la cale o colaborare muzicală și cu un artist român, mai exact cu Costi Ioniță.

Cu alte ocazii, și părinții au vizitat-o în India

Iulia, alături de părinții ei / foto: arhiva personală
Iulia, alături de părinții ei / foto: arhiva personală

Fostul solist din Valahia a bifat și el până acum mai multe succese internaționale, căci a colaborat cu mai multe nume mari din Statele Unite ale Americii. În ceea ce privește colaborarea cu Iulia Vântur, Costi a realizat câteva filmări de promovare pentru rețelele sociale, clipuri pe care le-a publicat ca story-uri.

Ne așteptăm ca și colaborarea cu Iulia Vântur să fie foarte îndrăgită de public, având în vedere că tot ce a lansat Costi Ioniță, mai ales în ultimii ani, a fost hit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net