Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan. Vedeta rupe tăcerea

Ultima actualizare:

Iulia Vântur, 42 de ani, părăsea România, în urmă cu câțiva ani, pentru a-și urma sentimentele intense față de superstarul indian, Salman Khan, 56 de ani. Interesant este faptul că o lume întreagă știa că cei doi formează un cuplu, însă ei au preferat, mereu să rămână discreți în ceea ce a privit relația.

Iulia, o ilustră necunoscută, când a ajuns în India

Chiar și atunci când erau văzuți împreună, Iulia Vântur și Salman Khan preferau să se abțină de la comentarii. Așa au apărut speculațiile și bârfele legate de o posibilă atitudine ostilă a familiei celebrului actor indian. 

Ei bine, Iulia Vântur a ajuns în România, de puțin timp, și a oferit, în sfârșit, detalii în emisiunea găzduită de Teo Trandafir, la Kanal D.

Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista!

(...) E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii.

(...) El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experință, are un mod de înțelepciune, are familia... tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

(...) Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața”, a spus Iulia Vântur, citată de wowbiz.ro.

Și-a început cariera la 15 ani, ca model

Iulia Vântur este originară din Iași. Și-a început cariera ca model, la 15 ani, apoi a migrat spre televiziune, câțiva ani mai târziu. Din 2006, timp de un deceniu, a prezentat Știrile Pro TV, în prime time și în weekend. 

Apogeul carierei acesteia l-a reprezentat emisiunea „Dansez pentru tine”, de la același post de televiziune, prezentată de Iulia Vântur și de Ștefan Bănică Jr. În anul 2011, a cochetat cu actoria, fiind distribuită în piese de teatru, după ce, din 2008, apăruse în mai multe filme și seriale, făcând parte din distribuția unei producții internaționale, alături de Demi Moore și Woody Harelson.

A avut o relație amoroasă, intens mediatizată, cu Marius Moga. De 10 ani, trăiește o poveste de dragoste misterioasă cu superstarul Salman Khan. De când a plecat în India, a apărut în filme de la Bollywood și chiar s-a lansat într-o carieră muzicală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net