Cum se înțelege Iulia Vântur cu socrii. Ce mărturisiri a făcut iubita actorului Salman Khan

A trecut mai bine de un deceniu de când Iulia Vântur a decis să părăsească România pentru India, acolo unde și-a întemeiat o familie cu celebrul actor Salman Khan. Vedeta a vorbit despre relația cu părinții iubitului ei și a oferit mai multe detalii în cel mai recent interviu oferit presei. 

Iulia Vântur, despre viața în India / foto: Social media
Iulia Vântur, despre viața în India / foto: Social media

Iulia Vântur a câștigat inimile indienilor și a devenit deja o celebritate la Bollywood. Cum a reușit Salman Khan să o ajute în adaptarea și cariera ei a vorbit chiar Iulia Vântur. Uite ce dezvăluiri a mai făcut prezentatoarea de televiziune. 

Iulia Vântur a vorbit despre relația cu socrii ei 

Vedeta a ajuns într-un punct al vieții în care se simte fericită și împlinită, chiar dacă trebuie să împartă dragostea atât în India, cât și în România. Din fericire, Iulia Vântur a avut norocul să fie acceptată în noua sa familie de către părinții lui Salman Khan.

„Da, mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a adoptat și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici, mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”, a povestit vedeta, într-un interviu viva.ro

Iulia Vântur, deranjată de un subiect care s-a scris în presă 

Iulia Vântur are o relație cu Salman Khan / foto: Captură TV
Iulia Vântur are o relație cu Salman Khan / foto: Captură TV

Să fii persoană publică nu atrage după sine doar avantaje, ci și dezavantaje. Pentru Iulia Vântur și Salman Khan lucrurile nu au stat altfel. Dimpotrivă, frumoasa moldoveancă a fost deranjată atunci când presa specula faptul că este căsătorită în România. 

„Că aș fi fost căsătorită în România. O invenție, pornită de la o păcăleală de 1 Aprilie. Nu mă mai deranjează nimic. Am învățat că titlurile se fac din auzite, în cel mai bun caz. Singurul lucru care mă deranja era faptul că părinții mei erau afectați și chestionați de cunoscuți, în timp ce eu eram departe.”, a mai spus Iulia Vântur, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net