Cum arată mama Loredanei Groza. Vedeta are cu ce se mândri. FOTO

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind o voce fabuloasă a industriei muzicale românești. Jovială și cu un simț al umorului, vedeta a reușit să ajungă cu ușurință la inimile românilor care s-au îndrăgostit de muzica ei. La polul opus, pe plan personal, cântăreața decide să mențină o linie fină de discreția, rare fiind momentele în care vorbește despre familia ei. 

Loredana Groza / foto: social media
Loredana Groza / foto: social media

Artista a avut parte de o copilărie frumoasă, mereu fiind susținută de părinții săi. Și dacă Vasile Groza, tatăl ei, are deja câteva apariții în media, mama artistei a ales să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Cum arată cea care i-a dat viață Loredanei Groza. 

Cum arată mama Loredanei Groza 

În trecut, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Loredana Groza distribuia o fotografie cu ea, însoțită de un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii vârstei de 78 de ani. Adevărul este că mama artistei nici sfidează această vârstă, fiind o femeie simplă, dar elegantă. 

„La Mulți Ani Mama!!! Să fie cu noroc și sănătate!! Ai fost și rămâi învățătoarea mea! N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun și ce cale să urmez în viață! În poză asta suntem în ograda bunicilor mei, la Cabesti, unde am copilărit și am învățat ce înseamnă muncă de mică! Îți mulțumesc Mama! Te iubesc -Lori”, scria Loredana în dreptul imaginii în care apărea alături de cea care i-a dat viață.

Loredana Groza și mama sa / foto: Instagram
Loredana Groza și mama sa / foto: Instagram

Loredana Groza se mândrește cu părinții ei 

Tatăl vedetei a lansat până în momentul de față 8 cărți de poezii, scrise în decursul a opt ani de zile, pe care le-a lansat în anul 2022 la o școală din București. Loredana Groza nu ratează nicio ocazie pentru a se mândri cu familia ei, așa că odată cu lansarea, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant lui Vasile Groza: 

„Ieri, tata a lansat 8 volume de poezii, scrise în 8 ani, de când scrie pe pagina lui de FB «O poezie pe zi». Felicitări Tataie!! 👏Te iubesc!!❤️Lansarea a avut loc #colegiultehnicdeindustriealimentaradumitrumotoc #bucurestiCopiii de #scoalagimnazialanr144 au pregîtit un fragment din piesa de teatru “Palarierul” scrisă de tata pe muzica regretatului #mihaiconstantinescuMultumim tuturor celor prezenți! Mulțumim cadrelor didactice ți tuturor copiilor si elevilor pentru o dupa amiaza de neuitat!!🙌🏼🙏🏻💓🫶🏻 ”, scria la acea vreme Loredana Groza, pe Instagram. 

Vasile și Loredana Groza / foto: Instagram
Vasile și Loredana Groza / foto: Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
ana Blandiana 1990 jpg
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
Cristian Boureanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net