Cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza. Tânăra nu a urmat calea mamei sale

Ultima actualizare:

În ciuda faimei și recunoașterii de care se bucură Loredana Groza în lumea muzicii, fiica ei, Elena Boncea, a ales să își croiască propriul drum, departe de lumina reflectoarelor. La vârsta de 25 de ani, Elena Boncea a devenit o apariție remarcabilă și o surpriză pentru fanii mamei sale, Loredana Groza, care au avut șansa de a o vedea într-un eveniment recent.

Loredana Groza și fiica ei. Foto: arhiva.
Loredana Groza și fiica ei. Foto: arhiva.

Elena Boncea: o prezență discretă și o carieră surprinzătoare

Despre tânăra de 25 de ani se știe că este extrem de apropiată de mama ei celebră și că se bucură de o relație specială cu aceasta. Chiar dacă părinții ei sunt figuri importante în showbiz-ul românesc, Elena preferă să rămână în umbra lor, evitând scandalurile și expunerea mediatică excesivă.

Fotografiile recente publicate de Loredana Groza pe rețelele de socializare au surprins pe mulți, dezvăluind o altă latură a artistei celebre – aceea de mamă mândră. Loredana și Elena au fost fotografiate în India, unde participau la o conferință susținută de un guru faimos.

Fiica Loredanei Groza este o femeie independentă și de succes

La vârsta de 25 de ani, Elena Boncea nu mai este văzută ca o copilă, ci ca o femeie independentă și sigură pe sine. Cu o frumusețe uimitoare, moștenită de la mama sa, tânăra a atras complimentele internauților.

Contrar așteptărilor legate de fiicele celebrităților care urmează adesea pașii părinților, Elena a ales o cale diferită. Ea își desfășoară activitatea în spatele scenei, fiind producător la unul dintre cele mai de succes posturi de radio din țară. Alegerea surprinzătoare a carierei sale indică determinarea și independența ei în a-și croi propria cale în lumea mediatică.

"Este o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă", a mărturisit Loredana Groza într-un interviu recent, evidențiind legătura strânsă pe care o împărtășește cu fiica sa în cadrul experiențelor lor de călătorie și explorare a diversității culturale din întreaga lume. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net