Simona Halep s-a calificat în semifinale la Shenzen

Ultima actualizare:

    Simona Halep joacă azi în sfeturile de finală
Simona Halep joacă azi în sfeturile de finală

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Shenzen, după ce s-a duelat azi cu Aleksandra Krunic (locul 84 WTA) pentru un loc în semifinalele turneului de la Shenzen. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, câştig de cauză având românca.

UPDATE 10.13:  Halep a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-3, după o oră şi două minute, pe Aleksandra Krunici (Serbia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 84 în ierarhia mondială.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe Saisai Zheng (China), locul 97 WTA, care a trecut, cu scorul de 3-6, 7-6 (2), 6-2, de Zarina Dias (Kazahstan), a patra favorită a competiţiei şi poziţia 32 în clasamentul mondial. Halep şi Zheng (20 de ani) nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA.

Jocul a fost iniţial programat pentru ora 7.30, ora României, dar a fost amânat până la 9.00. Motivele amânării sunt legate de prelungirea partidei dintre Zarina Diyas şi Saisai Zheng., care se dispută pe acelaşi teren pe care va juca Halep cu Krunic, potrivit adevarul.ro.Simona Halep nu a avut un parcurs lipsit de emoţii la primul turneul din 2015, dar a reuşit să ajungă în cele din urmă în sferturi, după ce le-a eliminat pe Annika Beck şi pe Natalia Vikhlyantseva.

În această fază, numărul 3 WTA o întâlneşte pe sârboaica de 21 de ani Aleksandra Krunic, pe care o conduce la capitolul întâlniri directe cu 1-0. Succesul româncei a fost obţinut la Bucureşti, anul trecut, când Simona a câştigat turneul.

Dacă o va elimina şi pe Krunic, în semifinale Halep va da piept cu cu învingătoarea meciului Zarina Diyas-Saisai Zheng.

Pentru calificarea în sferturi la Shenzen, Halep a primit 60 de puncte WTA şi 8.934 de dolari. Dacă se va califica în semifinale, va câştiga 29.730 de dolari şi 110 puncte WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Austria Turcia, EURO 2024 (Sportpictures) jpg
Echipa nationala a Romaniei (Sportpictures) jpg
Romania Olanda, EURO2024 (Sportpictures) jpg
Romania Olanda, EURO 2024 (Sportpictures) 2 jpg
Romania Olanda, EURO 2024 (Sportpictures) jpg
edi iordanescu sportpictures (3) webp
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Minge (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net