Prodanca îl spulberă pe Reghecampf: „Din cauza alcoolului și-a pierdut locul de muncă de la Pro Tv” Avem filmulețul când Reghe îi turna rom în pahare lui Marica în studio!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a ajuns mai nou clientul fidel al podcasturilor. După ce a comentat doar două meciuri la Campionatul European, pentru Pro Tv, Reghecampf a anunțat surprinzător că-și dă demisia, căci și-ar fi găsit echipă! Click! a intrat în posesia unei filmări controversate care se spune că i-ar fi adus de fapt sfârșitul carierei de analist la tv lui Reghecampf, mai devreme decât se aștepta toată lumea. 

De ce ar fi fost de fapt Reghecampf pus pe liber de Pro Tv? „Turna rom în pahar lui Marica în studio”

Liber de contract de o lună și jumătate, Laurențiu Reghecampf a anunțat, pe 22 iunie, în direct la PRO TV că va semna cu un nou club, însă nu a vrut să dezvăluie despre ce club de fotbal este vorba.

„Laurențiu Reghecampf nu va mai fi cu noi, pleacă să semneze probabil pe undeva", a spus Costin Ștucan, moderatorul emisiunii „Studio Euro 2024", moment în care fostul antrenor al FCSB i-a răspuns: „Vedem, vedem."

„Dar zi, da sau nu?" a insistat Ștucan, iar Reghecampf a răspuns: „O să semnez, da!"

Toată lumea s-a mirat atunci pentru că Reghecampf nu apucase să comenteze din postura de analist, alături de Ciprian Marica, decât vreo două meciuri de la Euro 2024. 

Se pare însă că altul ar fi fost motivul debarcării antrenorului de la Pro Tv. 
Click! a intrat în posesia unui video din studioul Pro Tv, în care Reghe a fost filmat cum umplea paharele cu rom în timp ce se intona imnul național și își îndemna colegii, pe Marica și Cătălin Oprișan, să bea și ei. Laurenţiu Reghecampf fusese invitat să comenteze atunci prestația echipei naționale a României din meciul cu Ucraina

Aceștia l-au anunțat, însă, pe antrenor că, în timpul meciului pe care ei trebuie să-l comenteze, nu este permis să se consume alcool. 

Episodul cu pricina, care a devenit viral pe rețelele de socializare la inițiativa lui Ciprian Marica ( acesta dorind doar să facă o glumă), pare să-i fi fost fatal lui Reghe, care a plecat pe nepusă-masă de la Pro Tv, după ce apucase să comenteze doar două meciuri de la Campionatul European din Germania.

Anamaria Prodan: „Mi-a fost rușine când l-am văzut cum turna în pahare”

Anamaria Prodan a aflat și ea uimită de derapajul lui Reghecampf din studioul Pro Tv. 

„Îmi este doar cumplit de milă de el, este milă amestecată cu silă! Mă rog și ne rugăm pentru el să-și găsească ceva de muncă. 

Îmi pare rău că datorită alcoolului și-a pierdut locul de muncă și de la tv, mi-a fost rușine când l-am văzut cum turna în pahare tuturor celor care au rămas să comenteze meciurile, păcat ! Și-a ratat cariera și viața!

 Măcar să se ocupe de copiii ăștia noi, că de cei vechi Dumnezeu cu mila”, a declarat  Anamaria Prodan, pentru Click!

Laurențiu Reghecampf, nou atac la impresară: „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu stai cu Ronald”

Laurențiu Reghecampf a pornit un nou atac la adresa Anamariei Prodan, dar și a iubitului acestuia Ronald Gavril, în podcastul lui Nasrin Ameri

„N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky și stai cu el. N-am nici o problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”, a spus  Reghecampf, în podcast.

Impresara a izbucnit în râs la acuzele antrenorului. 

„Despre facturi achitate de Reghe zâmbesc când aud ce vorbește, nu știu cine îl pune să meargă la podcasturi și nu știu cum de a ajuns așa jos! Să-l ajute Dumnezeu atât mă rog”, a fost replica impresarei, în exclusivitate pentru Click!

cub anamaria prodan reghecampf png

Reghecampf: „Cu Bebe relația nu este 100% ok”

Reghecampf a mai precizat, în același podcast, că relația cu fiul lui Bebeto nu este una deloc bună, la acest moment. 

„Cu Bebe relația nu este 100% ok, dar cu siguranță în scurt timp relația va intra pe un drum normal. Nu este spre bine deocamdată, dar sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile și vom avea o discuție amândoi fără să fie controlată de nimeni. 

Îmi doresc și mâine să se termine divorțul și fiecare dintre noi să meargă liniștit pe drumul lui. De ce?! Pentru că atunci ambii am avea posibilitatea să ne ocupăm de Bebe, în mod direct și necontrolat. Mie nu-mi convine să o sun pe Anamaria să-i cer voie”, a mai spus antrenorul în cadrul podcastului “Ameritat cu Nasrin”.

Bebeto: „Tata a ajuns să meargă pe la podcasturi pentru câteva sute de euro”

Laurențiu Reghecampf junior, zis Bebeto, fiul antrenorului și al impresarei, nu a mai răbdat la auzul afirmațiilor făcute de tatăl său. 

„Tata a ajuns să meargă pe la podcasturi pentru câteva sute de euro. Minte că el m-a crescut, el nu m-a ajutat vreodată, nu m-a învățat vreodată să dau cu piciorul în minge. Nu avea timp de mine, iar mama a greșit că l-a suportat atât de mult și a făcut compromisuri pentru noi. 

Îl lăsăm să mintă căci așa poate câștiga ceva bani, vorbește rău de mama căci mereu mama a fost numărul 1 și noi familia ducem toată mizeria pe care o face! 

Nu a venit vreodată să mă vadă, să mă ajute, să-mi dea ceva mie sau să ne achite el nouă familiei ceva. Îmi cer eu scuze pentru el în fața tuturor. Îmi e rușine că este executat silit pe tot ce mai are, îmi e rușine că nu mai poate să antreneze datorită datoriilor! 

Dar, sunt mândru că semăn cu mama și noi toți frații suntem exact ca ea. Învingătorii vieții!”, a declarat Reghe junior, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net