Laurențiu Reghecampf nu vrea ca Anamaria Prodan să-i păstreze numele după divorț! De ce a lipsit impresara de la proces?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vineri 21 iunie, a avut loc un nou termen în dosarul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Marea absentă de la înfățișare a fost Anamaria Prodan, plecată cu iubitul în America. Prezent la Judecătorie, Reghecampf a declarat nu este de acord ca impresara sa-i mai poarte numele după divorț. 

Procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trenează de aproape trei ani. Vineri 21 iunie, s-a judecat apelul pe care l-a intentat impresara, care ceruse prin avocații ei aducerea ca martor în procesul de divorț a Corinei Caciuc.

Laurențiu Reghecampf: „Daca Ana voia, eram divorțați deja”

Antrenorul a participat la proces, dar Anamaria Prodan a lipsit de la Judecătorie, fiind plecată în aceste zile în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei, Ronald Gavril. 

Reghecampf susține că impresara a fost cea care a făcut apel tocmai pentru a lungi procesul de divorț. 

„În primul rând este doar un divorț și am impresia că sunt cumva, legat, ținut cu forța în această căsnicie, sper ca astăzi să se termine, pentru că este momentul. 

Anamaria are o relație cu cineva, eu am o relație cu cineva. Este momentul ca fiecare dintre noi doi să meargă pe drumul lui. Nu neapărat pentru cei doi băieți și pentru copii este important să se termine cu acest scandal. 

Eu am câștigat primul proces, iar cea care a făcut apelul a fost Anamaria. Ea a făcut apel, dacă voia, eram divorțați deja”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Antena Stars.

Reghecampf vrea să îi ia numele impresarei după divorț! Ce s-a întâmplat în sala de judecată? 

Laurențiu Reghecampf a declarat ulterior judecării apelului că nu este de acord ca Anamaria Prodan să-i mai folosescă numele după divorț. În urmă cu aproape doi ani, impresara a obținut dreptul de a-l folosi, după ce procesul va fi finalizat.

„Nu mă interesează ce afirmă Anamaria Prodan. O cheamă Reghecampf sau Prodan?! Nu sunt de acord. Denigrează foarte mult numele Reghecampf, nu îl folosește și nici nu o ajută cu nimic. 

Una dintre cererile ei este să-și păstreze numele, lucru care mă deranjează. Când îl folosește, îl folosește ca să-l denigreze.

Avocatul Anamariei Prodan poate să spună ce vrea, nu sunt eu în măsură să-l contrazic. Asta vedem la judecătorie. Dânșii vor hotârî. Apelul a fost făcut de Anamaria și ea nu s-a prezentat

Consider că e doar un motiv de a prelungi acest divorț și de a nu-mi da dreptul să fiu liber. Așa cum o cunoașteți pe Ana, credeți că pot să vorbesc cu ea? 

Ceea ce afirmă domnia sa, Anamaria, nu este în conformitate cu ceea ce face”, a mai spus Laurențiu Reghecampf. 

De ce a lipsit Prodanca de la tribunal? Avea bilete cumparate pentru America! 

Apelul ar fi trebuit să se țină pe data de 12 iunie, dar judecătorul a decis să-l amâne din proprie inițiativă pentru data de 21 iunie.

Anamaria Prodan avea deja biletele cumparate pentru America, unde a plecat  pe data de 14 iunie. Impresara a fost invitată ca promotor la cea mai mare de gală de box la nivel mondial, alături de iubitul ei Ronald Gavril, ce a avut loc pe 16 iunie, la Las Vegas. Cuplul Gavril- Prodan au petrecut alături de legenda boxului mondial, James Toney. 

Avocatul Oleg Burlacu:  „Doamna Caciuc a solicitat să nu fie auditată ca martor”

 „La termenul din 21.06.2024 s-a pus în discuție solicitarea scrisă a doamnei Corina Caciuc să nu mai fie audiată ca martor, invocând faptul că este în relație de dușmănie cu doamna Reghecampf Anamaria! 

În susținerea cererii, doamna Caciuc Corina a recunoscut că era în relație de adulter cu domnul Reghecampf Laurențiu înainte ca acesta să inițieze acțiunea de divorț în instanță

Mai mult de atât, doamna Caciuc Corina a atașat și dovada unor sesizări judiciare, inclusiv un demers penal, ca să susțină relațiile tensionate între ea și doamna Reghecampf Anamaria.

Față de aceste aspecte, Tribunalul Ilfov a apreciat că ar fi mai utilă schimbarea martorului din persoana Corinei Caciuc cu un alt martor.

Urmatorul termen în prezenta cauză s-a stabilit în data de 9 octombrie 2024, când se vor administra alte probe!”, a declarat avocat Oleg Burlacu, pentru Click!, la ieșirea din sala de judecată.

De ce nu și-a mai văzut Reghecampf băiatul de aproape trei ani? 

Laurențiu Reghecampf a mai spus că a evitat să-și vadă băiatul, pe Bebeto, pe perioada divorțului, deși are un program stabilit de judecătorie, pentru a nu-i face rău adolescentului. Antrenorul nu a participat nici măcar la serbarea de final de an a adolescentului. 

Eu am un program stabilit de judecătorie și nu l-am folosit pentru a nu-i face rău lui Bebe. Să nu aibă parte de scandal, de scene de genul ăsta, să veniți dumneavoastră sau <>prietenii>>, pe care Ana îi sună cu fiecare ocazie. 

Am încercat să stau cât mai departe de această situație, să-i dau liniște lui Bebe și când se va termina chestia asta, cu siguranță vom avea timp să clarificăm totul în liniște, dar nu sub influența Anamariei. Sper să se termine, dar nu se va termina, din câte văd ea nu e aici. Avem un băiat de 16 ani care crește, are nevoie de libertate, are nevoie de ambii părinți și ar nevoie de liniște.

Eu îmi doresc să nu mai participe la scandaluri între mine și Anamaria. Eu evit foarte mult, până se vor termina și așeza aceste lucruri, divorțul, partajul și așa mai departe, să stau cât mai departe de el și să fie liniștit alături de mama lui. Pe mine mă doare foarte tare că eu l-am crescut, nu Anamaria”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, la Antena Stars.

Bebeto, furios pe tatăl său! „Noi o susținem pe mama”

Laurențiu Reghecampf junior nu-și poate, însă, ierta tatăl, care nu a mai venit să-l vadă de aproape 3 ani.

 „Nu m-a căutat nici când era în București. De ani de zile, el nu a venit la mine. Nu l-a interesat dacă trăiesc sau nu. Nu a venit la școală. Nu a venit la antrenament. Nu a venit în cantonament la mine. Nicăieri. Noi o susținem pe mama și suntem fericiți“, a spus Bebeto, pentru Click!

Următorul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost stabilit pentru data de 9 octombrie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Depay Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net