Prodanca furibundă după circul cu Reghe de la Gruiu! Unde este skijet-ul familiei acum: „Nu am muncit o viață pentru ca el să vândă bunurile copiilor!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A fost, din nou, circ și scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a acuzat acum că i s-ar fi furat un skijet și a venit să-l ia cu Poliția, după ce impresara îl dusese la reparat la un atelier din comuna Gruiu. Avem declarațiile impresarei după incidentul de miercuri seară, în exclusivitate, pentru Click!

E luna și scandalul între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Tocmai când ziceau că au căzut la pace, antrenorul a pus din nou Poliția pe urmele Anamariei Prodan, miercuri seară. 

De data aceasta antrenorul de fotbal a mers la Poliție și a acuzat că i-a fost furat un skijet, așa că acesta a venit să ia ambarcațiunea, împreună cu finul său, Gabriel Oprea, de la un atelier de reparații din Gruiu, unde impresara dusese skijet-ul dis-de dimineață. Ambarcațiunea a avut o problemă la motor, conform spuselor ulterioare ale impresarei. 

Prodanca a filmat tot circul făcut de Reghecampf. Scandal monstru între cei doi pentru skijet!

Gabriel Oprea, finul fostului cuplu Prodan-Reghecampf, figură cunoscută în Snagov, a fost cel care l-a anunțat pe Reghecampf că Anamaria Prodan a dus skijet-ul la reparat de dimineață, drept urmare aceștia au dat năvală cu Poliția după ei la Gruiu să ia skijetul.

Angajații de la garajul cu pricina au anunțat-o, însă, repede pe impresară că Reghe vrea să ia skijetul adus de ea, aceștia refuzând să-l predea antrenorului, chiar dacă era însoțit de Poliție. 

Reghecampf: „Nu sunt bunurile familiei, sunt ale mele. Anamaria nu a muncit nici o clipă!” 

Odată ajunsă la garaj, impresara s-a enervat maxim atunci când l-a văzut pe antrenor, împreună cu echipajul de Poliție, așa că a luat telefonul și a făcut live pe rețelele de socializare cu momentul în care Reghe vine cu agenții după el să ia skijetul. Prodanca a făcut public tot circul declanșat de fostul soț public pe Instagram, imaginile fiind incendiare. 

 „Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (...) 

Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? 

(...) E aici și domnul Reghecampf ... uitați cu ce se ocupă. Skijet-ul copilului lui, care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf”. 

 „Reghecampf a venit doar să ia skijet-ul copilului și să-l vândă”

 „Sesizare făcută la Poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă. 

L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva ...(...) Domnul Reghecampf pune Poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce. 

Deci, cam despre asta este vorba. (...) Cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă. Despre asta este vorba. Ca să nu mai aud că Anamaria Prodan face și drege. 

Este skijet-ul adus de mine la reparat, iar domnul Reghecampf a venit doar să-l ia și să-l vândă și pe ăsta că are nevoie de foarte mulți bani. (...) 

Nu este furat nimic, este soțul meu Laurențiu Reghecampf, este skijet-ul copilului meu adus la reparat. Este înmatriculat pe numele lui Reghecampf, dar nu are nicio legătură. 

Suntem soț și soție. Sunt bunuri de familie, am vorbit cu avocatul acum. (...) M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva.(...) 

Am aflat acum că a venit să ia skijet-ul și că l-a declarat furat. Eu am spus la televizor că sunt în proprietatea familiei.", spune Anamaria Prodan, pe filmarea postată pe rețelele de socializare. 

Circul a continuat, de față cu oamenii legii, între cei doi foști soți. 

Anamaria Prodan: Eu l-am adus, eu îl iau! Trage mașina, te rog frumos, și leagă-l de mașină să îl iau acasă.

Laurențiu Reghecampf: Nu există așa ceva! 

Anamaria Prodan: Aoleu! Este bunul copilului meu!

Laurențiu Reghecampf: Nu este bunul nimănui! Tu nu ai muncit o clipă!

Anamaria Prodan: Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să își vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?

Laurențiu Reghecampf: Am venit să recuperez ce ai vândut tu.

Anamaria Prodan: Eu nu am vândut nimic. (...) Reghecampf, te faci de râs în fața țării, tu realizezi?! (...) Uite-te puțin la tine ce ai ajuns, cu Gabi Oprea care te-a făcut turnător toată viața. Te-a făcut zob din toate punctele de vedere. (...)

Eu sunt chemată de acasă pentru skijet-ul meu, al copiilor mei, care este la reparat, și pe care imediat a venit să îl sustragă și pe acesta. Dacă voi puteți să credeți așa ceva!", a spus Anamaria Prodan.

Ce zice Anamaria Prodan după scandal? „O să lupt toată viața pentru bunurile copiilor! Se face 50/50 la partaj”

Contactată de Click! după scandal, Anamaria Prodan a dezvăluit că, în acest moment, skijet-ul se află la Căpitănia Snagov și că Reghecampf nu are nici un drept legal să-l ia la acest moment când partajul nu a fost făcut. 

De altfel, antrenorul s-a retras cu coada între picioare de la Gruiu pentru că nu avea acte care să dovedească că este proprietarul skijet-ului, acte ce i-au fost solicitate de Poliție. 

„Am să lupt până la final pentru bunurile dobândite în timpul căsniciei și nu pentru mine, ci pentru copiii mei.

Aceste bunuri, când se va termina divorțul, la partaj, se vor împarți toate, deși Laur a vândut deja multe dintre ele. Se vor împărți 50/50 cum e firesc, pentru că nu am muncit toată viața ca să las toți neaveniții să-l păcălească pe Reghe, să vândă tot pe nimic.

Anturajul lui l-a distrus, e cumplit ce se întâmplă, l-a adus într-o lume cumplită! Acest Gabi Oprea, pe care eu nu l-am vrut ca fin, l-a distrus, e cea mai mare nenorocire din viața lui Reghe!

În cei trei ani de când s-a despărțit de noi, Reghe a reușit să distrugă tot ce a clădit  cu mine în 16 ani”, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Prodanca spune că finul Gabi Oprea l-a distrus pe Reghecampf. L-a acuzat în trecut că ar fi fost „Regele pariurilor” 

Impresara a dezvăluit că finul Gabriel Oprea a fost cel care l-a dus pe Reghe la atelierul din Gruiu să ia ambarcațiunea. Cei doi sunt acum prieteni la cataramă, după ce în trecut Oprea l-a acuzat pe nașul Reghecampf în presă că ar fi făcut blaturi, numindu-l „Regele pariurilor”, pe vremea când acesta era la F. C. Snagov. 

„Pentru mine e fenomenal și sunt siderată că acest specimen numit Gabriel Oprea poate să mai respire același aer cu Reghecampf. 

Puțină lume știe că la vremea când Reghe  era pe cei mai frumoși cai, acest Oprea i-a distrus cariera lui Reghe, numindu-l << Regele pariurilor>> în presă, fost care a făcut la acea vreme ca ofertele internaționale pentru Laur să pice instant. 

Sunt uimită că Reghe l-a acceptat din nou în viața lui. Oameni ca aceștia nu au cum să mai stea la masă cu el!”, a mai declarat impresara, pentru Click!

Poliția a transmis un comunicat în urma incidentului de la Gruiu 

La scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția la garajul din Gruiu, oamenii legii au transmis un comunicat referitor la incident. 

„La data de de 12 iunie a.c., în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcațiunea (Skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Postului de Poliție Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate reparații auto și ambarcațiuni, se află skijet-ul reclamat. În cel mai scurt timp, urmează să se deplaseze la fața locului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru desfășurarea activităților specifice în cadrul dosarului penal deschis anterior, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La fața locului s-a prezentat și o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susținut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluționarea partajului.

Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii care să ateste existența vreunei agresiuni fizice, între bărbatul care a sesizat și femeia care a sosit la fața locului”, se arată în comunicatul, transmis de oamenii legii.

În luna mai a acestui an, un alt scandal de notorietate a izbucnit între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul de fotbal a reclamat la Poliție că i-au fost furate două mașini de lux si o barcă din casa în care a locuit împreună cu impresara.

La acel moment, Anamaria Prodan a lămurit situația declarând că autoturismele sunt la ea și că sunt bunuri comune folosite pentru transportul copilului la școală.

Ulterior, Reghe a sunat-o pe încă soția lui și părea că făcuseră pace în urma discuției avute la telefon. Anamaria chiar trăgea speranțe că îl va convinge pe antrenor să divorțeze amiabil, la notar. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net