Prodanca, la aceeași masă cu greii boxului, la Las Vegas! Face furori la brațul iubitului, Ronald! „Bărbați adevărați…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (51 de ani) radiază la brațul noului iubit, Ronald Gavril! Impresara a lăsat în urmă ultimul scandal cu Reghe de la Snagov și a fugit la Las Vegas cu Ronald! Ana a fost prezentă la una dintre cele mai puternice gale de box din Statele Unite ale Americii. 

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, prezenți la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas

Anamaria Prodan (51 de ani) a ajuns să fie prezentă la una dintre cele mai puternice gale de box din Statele Unite ale Americii. Impresara se află, în aceste zile, la Las Vegas împreună cu iubitul său, Ronald Gavril, și stă la masă cu greii boxului mondial.

Gala a fost găzduită de renumita sală MGM Grand Garden Arena, din Las Vegas, și a adus la start nume grele din boxul profesionist, iar boxerul român Ronald Gavril s-a numărat și el printre invitați.

La gala de la MGM Arena, Ronald Gavril a stat lângă unul dintre prietenii săi James Toney (55 de ani), fost campion mondial la categoria grea, dar și lângă alte personalități marcante din acest sport.

„M-am simțit minunat. Ca la meci de Liga Campionilor. M-am bucurat să îi cunosc prietenii lui Ronald. Campioni mondiali, bărbați adevărați. A fost o atmosferă de vis! Galele noastre de box trebuie să arate la fel”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Prodanca este nedezlipită de iubitul boxer și l-a însoțit și la lansarea trabucurilor luxury pe care fostul campion mondial la categoria grea, James Toney, le-a lansat.

Ronald Gavril (37 ani) a câștigat în luna mai centura WBC Latino prin KO tehnic,  după ce l-a învins prin abandon pe mexicanul Carlos Gallego Montijo, în repriza a şaptea a meciului de la categoria semigrea.

Gavril i-a dedicat victoria de la Craiova viitoarei sale soții, împreună cu un imens buchet de trandafiri roșii.

„Ana, ești minunată! Îți dedic această victorie, pentru că știu cât ai muncit”, a fost mesajul boxerului, pentru iubita lui. 

Prodanca se pregătește de nuntă! 

Ronald Gavril a cerut-o deja în căsătorie pe Anamaria în America și i-a oferit și un inel de logodnă. Surse din preajma impresarei au dezvăluit, pentru Click!, faptul că cei doi îndrăgostiți au făcut deja planuri pentru a face nunta pe malul oceanului. 

Ana va fi îmbrăcată într-o rochie albă și va fi desculță. De altfel, întreg dress code-ul evenimentului va cere ca toți invitații să poarte ținute albe. Impresara a solicitat-o pe prietena ei Cristina Păsăroiu, cea care a evoluat alături de marele tenor Andrea Bocelli, să vină să-i cânte la nunta cu Ronald Gavril, după cum a anunțat DigiSport. 

image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
Cub Marina Almășan
banner jean de la craiova png
Îndrăgita artistă își va lua însă revanșa chiar marți, mai precis mâine, pe 23 iulie, atunci când a stabilit să își serbeze ziua de naștere
image
actualitate.net
image
actualitate.net