De ce s-a dus, de fapt, Reghe peste Prodanca iar cu Poliția?! Nu skijet-ul, ci barca îl interesa! „Până la finalizarea divorțului, nu vinde nimic pe semințe”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ies la iveală noi amănunte în ce privește noul scandal dintre Prodanca și Reghecampf. Avocatul antrenorului a dezvăluit că Reghe s-a dus după barcă cu Poliția după el, la Gruiu, și nu după skijet! Conform declarațiilor acestuia, barca ar avea acum în acte mai mulți proprietari. Cum comentează impresara noile acuzații?! 

Miercuri 12 iunie, a avut loc un nou scandal, cu Poliția de față, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși lumea a crezut că cei doi au făcut pace, Reghe s-a dus la Gruiu cu oamenii legii după el, la un atelier unde impresara dusese skijet-ul familei la reparat. 

S-a crezut inițial că Reghe a acuzat că i s-ar fi furat skijet-ul, însă avocatul antrenorului Adrian Căvescu a dezvăluit că acesta a venit de fapt după barca de 400.000 de euro, care se afla și ea în același garaj.

Dacă skijet-ul nu este pe numele antrenorului în acte, barca este, iar Reghe ar fi venit la Gruiu să vadă în ce stare se află ambarcațiunea. Avocatul Adrian Căvescu spune că Reghecampf ar fi apelat la justiție și ar fi aflat că au apărut în acte mai mulți proprietari ai bărcii. 

Avocatul lui Reghecampf: „Avea tot dreptul să fie acolo”

„Regula este că, în cazul unui partaj, bunurile se împart egal. De la această regulă, prin probele administrative, judecătorul poate decide alte cote, în funcție de cota de participare. Avea tot dreptul să fie acolo. 

A fost formată o sesizare penală la IPJ Ilfov, cu caracter general, nu a fost indicat un autor. Nu arătăm cu degetul spre nimeni. Paguba era lipsa bunurilor comune de la domiciliu. Au fost sesizate organele competente pentru a identifica locul în care se află, persoanele la care se află și care beneficiază de ele. 

Organele de urmărire penale au descoperit că există mai mulți proprietari. Urmează să se dovedească cine e proprietarul. Dacă bunul era acasă, nu se mai ajungea aici”, a spus avocatul lui Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu, la Antena Stars. 

În ce privește skijet-ul familiei, avocatul a recunoscut că nu este pe numele niciuneia dintre părți. 

„Skijet-ul nu este pe numele nimănui. Dacă există suspiciunea că au fost vândute sub preț, atunci se fac cercetări. Ne bazăm că lucrurile vor merge normal. Erau prezente mai multe persoane la fața locului. Eu nu pot sau confirm (n.r: identitatea celor prezenți), în momentul acesta se fac cercetări”, a mai spus avocatului antrenorului.

Acesta a mai precizat că Anamaria Prodan a făcut de curând amenajări la pontonul vilei de la Snagov, unde a pus palmieri și a desființat și liftul care ducea din casă la ponton, lift construit în timpul mariajului cu Reghecampf și care ar fi costat 19.000 de euro. Antrenorul ar putea cere despăgubiri și de pe urma liftului.

Ce spune Prodanca despre noile acuzații aduse de avocatul lui Reghe? „Barca este la mine! Nu-i permit să mai vândă nimic pe bani de semințe”

Anamaria Prodan a luat foc atunci când a auzit noile acuzații făcute de avocatul lui Laurențiu Reghecampf. 

„Eu am zis și repet. Și pentru Reghe și pentru Poliție și pentru oricine. Barca este la mine. Stă foarte bine, proprietarii se numesc Anamaria Prodan Reghecampf și Laurențiu Reghecampf. Până la finalizarea divorțului, nici un bun nu mai pleacă din familie. Și așa va rămâne!

Reghe știe că nimic nu s-a vândut, că totul este acasă și în garaj. Păcat că a ajuns în poziția de a atrage atenția prin circ și scandal. Noi, cei de acasă, considerăm că destule bunuri au fost vândute pe nimic ca să mai permitem să vândă și restul pe bani de semințe. 

Știu că are datorii, știu că este strâmtorat și își dorește să vândă ceva, dar, repet, a vândut mult prea multe pe nimic s-a mai permitem așa ceva. 

Dacă nu se va descurca cu datoriile, atunci o să avem toți o discuție cu el să vedem cum îl ajut. Deja a făcut circ cu skyjet-ul celor mici, care nu valorează foarte mult. Și dacă îl vindea nu acoperea nici măcar o unime din ce are de dat peste tot”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click! 

Anamaria Prodan: „Pe Reghe l-au păcălit toți și toate! I-au luat banii și demnitatea”

„Săracul avocatul lui Reghecampf este patetic. Foarte slab. Ferească Dumnezeu să ai așa avocat! Să ajungi după chipurile o facultate de drept terminată să te faci de ras pe la tv că Reghe are dreptul să vândă ceva, chiar dacă e pe numele lui și este dobândit în timpul căsniciei, e grav. 

Dar, și aici este o problemă: prea mulți măscărici care termină dreptul pe scări! Asta a fost problema lui Reghe mereu, l-au păcălit toți și toate! I-au luat și banii, și demnitatea! Datorită acestui anturaj de incompetenți a ajuns unde este azi.

Pe vremea mea nu mișca nimeni în front. Larvele care încercau să stea pe lângă el erau distruse instant! Păcat de tot ce a însemnat cândva Laurențiu Reghecampf”, a adăugat Anamaria Prodan, pentru Click!

Ce spune avocatul impresarei, Oleg Burlacu? „Nu cunoaște legea”

Contactat de Click!, avocatul impresarei, Oleg Burlacu, a zâmbit la auzul declarațiilor colegului de breaslă, avocatul Adrian Căvescu și este de părere că acesta „nu cunoaște legea”. 

„În acest moment, toate bunurile soților Reghecampf sunt comune! Indiferent cine este titularul în acte pe un anumit bun, intră în comunitatea legală a soților! 

Oricine care susține contrariul nu cunoaște legea! Până nu va exista o decizie definitivă de partaj, toate bunurile dobândite în timpul căsătoriei rămân comune și fiecare dintre soți este coproprietar al acestora!

Niciunul dintre soți nu are un drept mai mare sau mai mic asupra bunurilor și niciunul dintre soți nu poate face aprecieri că are un drept exclusivist asupra oricarui bun dobândit în timpul căsătoriei”, a declarat Oleg Burlacu, în exclusivitate, pentru Click!

În luna mai a acestui an, un alt scandal de notorietate a izbucnit între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul de fotbal a reclamat la Poliție că i-au fost furate două mașini de lux si o barcă din casa în care a locuit împreună cu impresara.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net