Anamaria Prodan, după ce Reghe a acuzat-o că-l ține prizonier în căsnicie! „Atâta minciună și mitocănie nu s-a pomenit”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan (51 de ani)  nu a putut fi prezentă la Judecătoria Ilfov din cauză că își cumpărase bilet pentru America. Reghecampf a acuzat-o, după ultimul termen, că a făcut apel ca să lungească divorțul. Click! are, însă, dovada că primul care a făcut apel a fost, de fapt, antrenorul. Avem declarațiile avocatului impresarei! 

Anamaria Prodan: „Atâta minciună și mitocănie nu s-a pomenit”

Laurențiu Reghecampf s-a prezentat, vinerea trecută, la procesul de la Judecătoria Ilfov și a făcut declarații la ieșirea din sala de judecată. Antrenorul a acuzat-o pe impresară că-l ține captiv în căsnicie și că lungește deliberat procesul de divorț făcând apel. 

Aflată îi America, împreună cu iubitul Ronald Gavril, Anamaria Prodan a hotărât să-l ignore definitiv pe Laurențiu Reghecampf, printr-un comunicat postat pe pagina de socializare. Anamaria Prodan a mulțumit presei din România și a făcut apel să o înțeleagă și pe ea și pe copii. 

 „Atâta minciună și mitocănie nu s-a pomenit în nici un divorț celebru! Noi ne am hotărât să-l ignorăm. Nu ne mai interesează ce zice Reghecampf!”, a spus Anamaria Prodan. 

Reghecampf a făcut primul apel! Click! are dovada!

În timp ce Laurențiu Reghecampf spune că încă soția sa în acte, Anamaria Prodan, face apel pentru a tergiversa procesul, Click! a intrat în posesia unui document, din luna martie a acestui an, care atestă că însuși antrenorul a făcut apel, după ultima decizie a instanței care stabilea pensia alimentară pentru Bebeto și prin care i s-a dat voie impresarei să folosească numele Reghecampf după divorț. 

La ultimul termen, însă, antrenorul a declarat că nu mai este de acord ca fosta soție să-i păstreze numele după divorț, pe motiv că-l „denigrează”. 

 „În disperare că are de plătit pensie alimentară, Reghecampf și avocatul lui au făcut apel. Pentru acest motiv procesul a tergiversat în ani. Iar, neprezentările lor la fel au făcut ca acest proces să dureze atât. 

Singura lipsă a Anamariei a fost cea de acum câteva zile, când judecătorul a modificat și amânat procesul în ultima clipă, impresara având biletele cumpărate la două zile după data inițială a procesului”, au declarat surse din preajma impresarei, pentru Click!

Avocatul Oleg Burlacu: „Afirmațiile făcute de domnul Reghecampf sunt lipsite de substanță!

Avocatul impresarei, Oleg Burlacu, face lumină în privința tergiversării procesului de divorț dintre cei doi.

„Domnul Reghecampf este în eroare! Nu doar Anamaria Reghecampf a făcut apel la sentința de fond privind divorțul, ci și dumnealui! 

Este lipsit de sens să afirmi că cineva a câștigat la fond când ambele părți au declarat apel, nefiind multumiți de soluția instanței. 

Și afirmația că Anamaria tergiversează judecarea apelului este, la fel, lipsită de sens, în condițiile în care concubina dumnealui nu a dorit să depună mărturie și celălalt martor, propus tot de dumnealui, nu s-a prezentat la termen pentru audiere!

Astfel, toate afirmațiile făcute de domnul Reghecampf sunt lipsite de substanță!”, a declarat Oleg Burlacu, avocatul impresarei pentru Click! 

Bebeto îi dă și el replica tatălui său, care nu l-a vizitat trei ani

Laurențiu Reghecampf junior, zis Bebeto, este și el supărat și nu-și iartă tatăl care nu l-a mai vizitat de aproape trei ani, de când a început procesul de divorț între părinții săi. 

Antrenorul a lipsit și de la serbarea de sfârșit de an a fiului său. 

 „Nu se poate uita în ochii mei, ai surorilor sau ai mamei. Mama l-a construit piesă cu piesă. 

Mama ne-a educat altfel. Fără prostituție. Fără streaptease. Fără alcool. Fără viață dezordonată. El a ales această viață. Noi altă viață. Cea care contează. Noi avem respectul tuturor, el nu mai are mândrie și respect pentru ce are lângă el. 

Mie unul îmi e foarte rușine de ceea ce a făcut. Dar, viața cerne și pentru noi toți a fost o lecție de viață.

A fost de fapt lecția mea de viață. Cât trăiesc nu am să-mi trădez familia pentru nimic pe pământ”, a spus Bebeto, pentru Click!

Laurențiu Reghecampf a declarat că a evitat să-și vadă băiatul, pe Bebeto, pe perioada divorțului, deși are un program stabilit de judecătorie, pentru a nu-i face rău adolescentului și că nu ar fi fost invitat la serbarea fiului său.

 „Nu e nuntă ca să primești invitație, e festivitatea de absolvire de final de an. În fiecare an se întâmplă acest eveniment. Dar nu a venit de 3 ani și nici înainte. Am să cer să se facă invitații speciale pentru el“, a mai spus Bebeto. 

Următorul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost stabilit pentru data de 9 octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net