Atenţie, vine Europa peste voi !

Ultima actualizare:

    Alibec şi Popescu  s-au duelat în meciul  din Liga I, dar vor trebui  să facă faţă ritmului din  meciurile internaţionale
Alibec şi Popescu s-au duelat în meciul din Liga I, dar vor trebui să facă faţă ritmului din meciurile internaţionale

Meciul dintre Steaua şi Astra de duminică a fost o repetiţie generală pentru ambele tabere în vederea cofruntărilor europene care bat la uşă, cu Osmanlispor, respectiv Austria Viena. Cert e că antrenorii Laurenţiu Reghecampf şi Marius Şumudică au multe „bube” de rezolvat în puţinele zile rămase.

Steaua a intrat în epoca post-Stanciu, iar acest lucru afectează exprimarea ofensivă a roş-albaştrilor. Practic, singurul punct fix în atacul lui Reghecampf e în acest moment Adi Popa, pe banda dreaptă. În rest, antrenorul Stelei încearcă diferite formule, rolurile pe care le au Florin Tănase, Boldrin şi De Amorim nefiind bine delimitate. Pentru întâlnirea de joi din Turcia, contra lui Osmanlispor, Reghe are dubii mari inclusiv pentru postul de vârf împins. Golubovic abia a revenit după o accidentare, Tudorie nu e încă o soluţie viabilă în Europa, iar Tănase e „obosit”, aşa cum zice Becali. „El face antrenamente suplimentare, de forţă, şi e mort”, a spus patronul Stelei. Aşadar, Steaua pare o maşinărie cu potenţial, dar care mai are nevoie de timp pentru a se exprima la nivel maxim. Peste două zile, roş-albaştrii vor da peste o echipă de forţă, Osmanlispor având în lot mulţi jucători africani de la mijloc în sus. Astfel, pericolul numărul unu la poarta lui Niţă se anunţă fazele fixe, unde turcii vor fi avantajaţi din punct de vedere fizic. De asemenea, contra Astrei, Reghecamp a remarcat problemele pe care le-a avut echipa sa atunci când Bourceanu a rămas singurul închizător de meserie (după schimbarea lui Moke). Giurgiuvenii au sesizat breşa şi au cucerit mijlocul terenului, fapt care le-a permis să trimită mult mai multe şuturi spre poartă din afara careului.  

«Astralii» debutează acasă, steliștii în deplasare

Dacă Steaua se bucură totuşi de rezultate în acest start de sezon intern, campionii de la Astra suferă de o lipsă de încredere în forţele proprii. Deşi au eliminat-o pe West Ham în drumul spre grupele Ligii Europa, giurgiuvenii trec printr-o adevărată criză în campionat, cu o singură victorie în şapte etape. În aceste condiţii, meciul de joi cu Austria Viena nu pică foarte bine, cu atât mai mult cu cât adversarii se află la polul opus, având două succese şi un egal în ultimele trei runde. Nici nu e de mirare că Astra nu mai e ce-a fost în sezonul trecut, giurgiuvenii depinzând acum exclusiv de sclipirile unui Alibec întors după o accidentare. Vârful lui Şumudică nu are însă prea mult ajutor din spate, Teixeira, Ioniţă, Nicoară sau Boudjemaa fiind net inferiori cuplului Boldrin – De Amorim, transferat în vară la Steaua. Sigur, suporterii Astrei aşteaptă revenirea lui Budescu la forma de acum un an, lucru care întârzie să se producă, dându-i mari bătăi de cap lui Marius Şumudică. Cu echipa dărâmată psihic şi cu mulţi jucători ieşiţi din formă, nu-i exclus ca antrenorul Astrei să sacrifice meciurile din Europa pentru a se putea concentra pe apărarea titlului de campioană în Liga I.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net