Real Madrid a devenit super-campioana Europei

Ultima actualizare:

    Real MadridFOTO: AP
Real MadridFOTO: AP

Real Madrid are un start de sezon perfect. Cu o echipă alcătuită parcă după modelul dream-team-urilor din baschetul american, adică numai din vedete, madrilenii s-au impus cu scorul de 2-0 în faţa Sevillei şi au cucerit pentru a doua oară în istorie Supercupa Europei.

30.000 de oameni au umplut până la refuz tribunele stadionului din Cardiff pentru a le vedea la lucru pe câştigătoarele celor două trofee continentale. Şi nu au avut ce regreta. Nu neapărat pentru că a fost un meci echilibrat, ci pentru că starurile din atacul Realului au făcut un meci magnific.

Cristiano Ronaldo, odihnit după un Mondial dezamăgitor, şi-a luat cu vârf şi îndesat revanşa în faţa contestatarilor, marcând ambele goluri ale meciului.

A deschis scorul în minutul 30, atunci când a reluat din 6 metri o centrare a lui Gareth Bale, galezul născut chiar în Cardiff. A stabilit apoi scorul final în minutul 49, atunci când a şutat la colţul lung fără speranţe pentru Beto, coechipierul său de la naţionala Portugaliei. şi dacă Ronaldo a fost erou prin golurile marcate, nici colegii săi din atac, Gareth Bale sau nou-venitul James Rodriguez, columbianul care a explodat la Mondial, unde a devenit golgheter, nu au dezamăgit. Real Madrid a câştigat fără prea mari bătăi de cap primul trofeu al sezonului şi, la cum a jucat, se anunţă drept principala favorită la recucerirea Ligii Campionilor în noul sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net