Cornuleţe cu umplutură de biscuiţi – Adriana Rada

Ultima actualizare:

    Cornulețe cu umplutură de biscuiți
Cornulețe cu umplutură de biscuiți

Ingrediente:

Aluat: 800 g făină, 250 g untură, 250 ml lapte, 20 g drojdie, 150 g zahăr, 3 ouă, un praf de sare.

Umplutură: 200 biscuiţi, 200 g nucă, 300 ml lapte, 1 esenţă rom,100 g ciocolată topită, 70 g zahăr pudră, 2 linguri cacao, 3 linguri gem de căpşuni.

Decor: zahăr pudră.

Mod de preparare:

Pentru aluatul de cornuleţe punem într-un castron făină şi o amestecăm cu untură apoi adăugăm laptele călduţ în care am dizolvat drojdia, zahărul, ouăle şi praful de sare. Aluatul obţinut se lasă la dospit cam 1 oră. Pentru umplutură mărunţim biscuiţii, adăugăm nuca prăjită şi măcinată (pentru un gust mai bun o prăjeşti puţin), esenţă de rom, zahărul pudră, cacaoa, ciocolată topită şi laptele iar  la final gemul de căpşuni.Se amestecă bine până iese că o cremă cremoasă. Aluatul îl întindem în foaie subţire, îl tăiem pătrăţele le umplem cu compoziţie de biscuiţi şi le coacem la foc potrivit 25 minute. După ce s-au copt le lăsăm la răcit şi apoi le pudrăm cu zahăr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie și Zahara Globurile de Aur 2025 profimedia 0951994386 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
emoji fericire zambet unsplash jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image png
supa crema de mazare jpg jpeg
zodii norocoase webp
Masă de Revelion   shutterstock jpeg
Paste italiene bolognese. FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net