O reţetă gustoasă pe zi: Supă-cremă de ridichi
Ultima actualizare:
Ingrediente:
4 legături frunze de ridichi de lună, 4 cartofi, 1-2 legături ceapă verde, sare, piper, 1-2 linguri ulei, câteva fire pătrunjel, 5 ridichi.
Preparare:
Speli sub jet de apă frunzele de ridichi, apoi le tai. Cureţi şi tai ceapa verde. Încingi uleiul, adaugi ceapa verde şi când devine sticloasă pui cartofii, sare şi piper după gust, apoi torni 1 litru de apă.
După ce s-au fiert cartofii, adaugi frunzele de ridichi şi mai ţii pe foc până când se înmoaie şi ele. Pui legumele într-un blender şi le mixezi, adăugând din zeama în care au fiert atât cât vrei să-ţi iasă de groasă supa. O serveşti caldă, decorată cu pătrunjel tocat şi cu feliuţe de ridichi.