Leluț Vasilescu, bateristul trupei Compact, condus pe ultimul drum

Ultima actualizare:

Leluț Vasilescu s-a stins din viață recent, iar anunțul a fost făcut pe 24 iunie, de către Dorin Lojigan, primarul oraşului Câmpia Turzii, muzicianul fiind cetățean de onoare al orașului. Azi legendarul instrumentist a fost condus pe ultimul drum. 

Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg

Leluț Vasilescu a avut parte de un cortegiu funerar, format din familie, prieteni și câțiva fani ce s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu artistului, la cimitirul Bellu din Capitală. 

Citește și: A murit Leluț Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact

La ceremonia de înmormântare nu au lipsit nici foștii săi colegi de trupă, profund îndurerați de pierderea prietenului lor, Leluț Vasilescu. 

Muzicianul s-a stins din viață după o lungă suferință, pricinuită de probleme cardiace. Acesta a trecut printr-o intervenție chirurgicală pe cord, după ce, în urmă cu câțiva ani, s-a prăbușit pe scenă în urma un șoc miocardic, în timpul unui concert susținut la Făgăraș. Leluț Vasilescu fusese numit cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii.

(sursa foto ariesnews.ro)

Omul de radio Cozmin Gușă, răpus de durere

Omul de radio Cozmin Gușă a transmis un mesaj emoționant după ce a aflat de trecerea în neființă a bateristului trupei Compact. 

Vezi și: Fiul lui Leo Iorga, despre moartea tatălui său: «Decât să vezi că se chinuie, mai bine îl lași să plece»

,,Aș vrea să informez pe cei care nu știu că un vechi rocker, poate cel mai vechi în activitate, bateristul trupei Compact, Leluț Vasilescu, cred că cel mai vechi prieten al meu din Câmpia Turzii, a decedat azi dimineață. A avut recidivă la un cancer tratat acum cinci ani. Atât vreau să spun, că era genul de om pe care fiecare vi l-ați dori ca prieten și era așa, un om de o veselie debordantă și un bărbat cu suflet de copil. Toți cei care... atât mai spun ca să nu ne întristăm de tot în emisiunea asta, toți cei care vor să îi aducă un omagiu pot să îl găsească cu trupul neînsuflețit din această seară la capela centrală a Cimitirului Belu, unde duminică la 11:00 va fi și slujba de înmormântare. Dumnezeu să-l odihnească.", a spus Cozmin Gușă.

Trupa Compact s-a înființat în anul 1977, la Cluj, iar fondatorii au fost solistul Teo Peter și chitaristul solo Constantin Cămărășan, alături de Manoliu Marian.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net