Fiul lui Leo Iorga, despre moartea tatălui său: «Decât să vezi că se chinuie, mai bine îl lași să plece»

La aproximativ trei ani de la moartea artistului Leo Iorga, fiul acestuia, Edy, a vorbit despre trauma suferită, dezvăluind cum a reușit să se mai adune după ce părintele său a plecat dintre noi.

image
Leo Iorga a murit răpus de cancer Foto: Facebook

Fiul său cel mare al artistului, Edy, a făcut mărturisiri emoționante, la aproape trei ani de la moartea lui Leo Iorga. Cântărețul și-a lăsat familia îndoliată, după ce a pierdut lupta cu boala necruțătoare cu care se lupta de ceva ani,

Edy, fiul lui Leo Iorga, dezvăluiri la trei ani de la moartea tatălui său

Edy a povestit cum aflat că tatăl său are cancer la plămâni, despre impactul puternic pe care l-a avut tragedia asupra vieții lor, dar și cum în prezent, la aproximativ 3 ani de la incident, familia e un pic mai optimistă către viitor, deși durerea pierderii va rămâne mereu acolo. „Trebuie să mergi mai departe și să faci față”, a spus tânărul.

Fiul cel mare al lui Leo Iorga a declarat că mama lui a primit vestea cel mai rău, fiind în depresie o lungă perioadă de timp, și că și-a revenit cu greu după moartea soțului ei.

A fost un avantaj faptul că a trăit nouă ani de când am aflat că are cancer. Am avut timp să ne acomodăm psihic cu toții. Bine, eu cu fratele meu un pic mai bine decât mama, e și normal pentru că ei au petrecut mai mult timp împreună, ca soț și soție, dar cred că e valabil la oricine că există un punct în care realizezi că n-ai de ales și trebuie să mergi mai departe și să faci față.

Plus că în cazul lui și în cazul celor care își pierd viața din cauza unei boli de genul asta sunt foarte multe familii care își doresc să se stingă ca să nu se mai chinuie. Am avut noroc că nu s-a chinuit prea mult, în asta constă iubirea decât să vezi să se chinuie în ultimul hal, mai bine îl lași să plece'', a declarat Edy, fiul lui Leo Iorga, la Antena Stars.

Fiul lui Leo Iorga, despre șocul aflării diagnosticului

Edy a mărturisit că întreaga familie a trecut printr-un șoc puternic atunci când a aflat că artistul suferea de cancer. Totuși, aceștia încă sperau că o să se vindece.

„La aflarea veștii că are cancer la plămâni, că de acolo a plecat totul. Majoritatea doctorilor ne-au spus că mai are de trăit doi ani. Eu nu eram fizic când am aflat vestea și m-a sunat și mi-a spus că mai are doi de trăit. E un șoc foarte puternic, iar apoi apare o speranță, dar în sinea ta este o speranță care nu există'”, a mai spus Edy.

Leo Iorga a avut o carieră impresionantă în domeniul muzicii, fiind vocalist al formațiilor Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3, Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și Compact B. 

Leo Iorga a încetat din viață în luna noiembrie a anului 2019, la vârsta de 54 de ani, după opt ani de luptă cu cancerul. La începutul anului 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, după ce, în 2014, artistul a suferit o operație pe creier, în urma depistării unei metastaze. Cancerul la plămâni i-a fost însă fatal, în cele din urmă. Leo Iorga a fost căsătorit cu Paula și are doi băieți: Edy și Paul.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar