Accident tragic la Copșa Mică. Un bebeluș și un bărbat de 29 de ani au murit

O tragedie a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în apropiere de Copșa Mică. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Un bebeluș de 8 luni și un bărbat de 29 de ani au murit. O tânără de 17 ani este în stare gravă la spitalul din Sibiu.

Sursa foto: Ora de Sibiu
Sursa foto: Ora de Sibiu

Accidentul a avut loc la ora 3.00

Un bebeluş de opt luni şi un bărbat de 29 de ani au decedat, iar o tânără de 17 a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 14, la ieşirea din Copşa Mică spre Mediaş.

Potrivit IPJ Sibiu, maşina în care se aflau cei trei, condusă de bărbatul de 29 de ani, din Şeica Mare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers şi s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3,00, iar la faţa locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere şi două ambulanţe SAJ.

Bebelușul și tânăra, prinși între fiarele mașinii

La faţa locului, salvatorii au găsit două dintre cele trei victime - bebeluşul şi tânăra - încarcerate, iar o a treia, bărbatul, proiectată în afara autoturismului.

„S-a intervenit pentru extragerea tinerei în vârstă de 17 ani şi a bebeluşului în vârstă de opt luni. Bebeluşul era în stop cardio-respirator, astfel s-au aplicat manevre de resuscitare.

Din nefericire, micuţul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

Tânăra de 17 ani a fost extrasă din maşină conştientă, aceasta având multiple traumatisme. A fost transportată la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, proiectat în afara maşinii, se afla şi el în stop cardio respirator. În urma manevrelor de resuscitare, acesta nu a răspuns, fiind declarat decedat", precizează reprezentanţii ISU Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net