VIDEO. Accident înfiorător în Galați. Doi tineri de 16 și 21 de ani au ars de vii

Tragedie în această dimineață în județul Galați. Un autoturism și un autocamion s-au ciocnit violent, iar în urma impactului ambele vehicule au luat foc. Două persoane aflate în mașină au rămas încarcerate. Pompierii au sosit imediat la fața locului, dar pentru cei doi tineri din autoturism nu s-a mai putut face nimic. Au murit carbonizați. Șoferul TIR-ului a fost dus la spital în stare de șoc.

image

Victimele, doi tineri de 16 și 21 de ani

Grav accident rutier în această dimineaţă, marţi, 30 ianuarie 2024, în judeţul Galaţi, pe DN 24, în localitatea Berheci. Accidentul, care s-a produs între un autoturism şi un autocamion, a fost urmat de incendiu.

Accident rutier urmat de incendiu, produs între un autoturism şi un autocamion, pe DN 24, în localitatea Berheci. Autovehiculele au fost cuprinse de incendiu. Posibil persoană aflată în autoturism. Se acţionează pentru lichidarea incendiului. Se intervine cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un elicopter SMURD", a transmis ISU Galaţi.

Ulterior, pompierii au stabilit că este vorba de două victime decedate, doi tineri de 16 şi 19 ani, care au fost carbonizați.  Șoferul TIR-ului a fost transportat la spital, în stare de șoc.

Șoferul mașinii a pierdut controlul volanului

Cercetările polițiștilor la fața locului au stabilit că șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, iar pentru șoferul TIR-ului a fost imposibil să evite coliziune.

„În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Din primele cercetări, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcţia Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, ar fi acroşat un parapet şi apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus.

În urma impactului, autoturismul a luat foc. Conducătorul acestuia, un tânăr de 19 ani şi un pasager în vârstă de 16 ani, au decedat. În acest moment, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri. Vom reveni cu date suplimentare", transmite IPJ Galaţi.

Circulaţia este blocată pe ambele sensuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net