O bunică din Galați și-a răpit nepoții! „A refuzat categoric să comunice locaţia unde se află minorii”

Un caz nefericit a pus în alertă autoritățile din Galați! Se pare că o femeie în vârstă de 44 de ani a fost acuzată că și-a sechestrat nepoții, un băiat de 4 ani, cât și o fetiță 1 an și 11 luni.

Cei doi copii au fost răpiți de bunica lor / foto: Shutterstock
Cei doi copii au fost răpiți de bunica lor / foto: Shutterstock

Potrivit celor de la adevarul.ro, totul a început pe data de 13 noiembrie. Atunci, polițiștii au fost informați că la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Galaţi - Secţia U.P.U. se află o tânără de 21 de ani, care fusese agresată de soțul ei, în vârstă de 26 de ani.

„Poliţiştii care s-au deplasat la spital au identificat persoana agresată, iar în urma discuţiilor purtate cu aceasta şi a verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, la data menţionată, în jurul orei 8,00, în timp ce aceasta se afla la adresa de domiciliu din municipiul Galaţi, cartier Micro 40, ar fi avut un conflict spontan cu soţul ei, cu vârsta de 26 de ani.

În timpul acestui conflict, soţul şi-ar fi agresat fizic soţia, aceasta suferind mai multe leziuni, motiv pentru care, ulterior, a fost solicitat la faţa locului un echipaj de la ambulanţă, care a preluat-o şi transportat-o la spital, în vederea acordării de îngrijiri şi investigaţiile medicale”, au stabilit autoritățile, conform sursei citate.

Se pare că, potrivit formularului de evaluare a riscului, s-a stabilit că tânăra se află în pericol de a fi agresată din nou, așa că au emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru 5 zile. Acesta interzicea bărbatului să se mai apropie la mai puțin de 200 de metri de femeie.

De ce și-a răpit bunica proprii nepoți

Câteva zile mai târziu, pe 16 noiembrie, instanța a stabilit ca cei mici să să rămână la mama lor, însă pe 21 noiembrie, autoritățile au aflat că cei mici se aflau la un domiciliu comun cu tatăl lor. Se pare că cei mici au rămas în grija bunicii paterne, care a refuzat să comunice autorităților unde sunt aceștia.

„Femeia cu vârsta de 44 de ani a refuzat categoric să comunice locaţia unde se află minorii, motiv pentru care poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, iar după administrarea probatoriului în cauza penală, faţă de aceasta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca a doua zi să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, a comunicat IPJ Galați.

În cele din urmă, cei doi copii au fost localizați și au fost returnați mamei lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net