În plicurile descoperite în posesia jandarmeriței era cocaină! Cum se apără tânăra: „Eu nu am absolut nicio vină!”

Conform unor surse din anchetă, se pare că în plicurile descoperite în poșeta tinerei din jandarmerie, în cadrul unui control de rutină, conțineau cocaină.

În plicuri era cocaină / foto: Facebook
În plicuri era cocaină / foto: Facebook

Plicurile au fost descoperite în posesia tinerei, pe numele ei Andreea Bumbac, în cadrul unui control de rutină în trafic. Se pare că jandarmerița se afla într-un taxi, alături de prietenul ei, iar cei doi tocmai plecaseră de la o petrecere. Pe lângă substanțele suspecte, în posesia tinerei ar mai fi fost o hârtie făcută sul, ce putea fi folosită la prizarea acestora.

Acum, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că o sursă din anchetă a comunicat că analizele de laborator au confirmat faptul că substanța descoperită în posesia tinerei jandarmerițe era, într-adevăr, cocaină. Tânăra neagă că drogurile ar fi fost ale ei, declarând că aparțin unei prietene.

„Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele”, a declarat Andreea Bumbac, conform sursei citate.

În plicurile găsite asupra tinerei era cocaină

Tânăra susține că ar fi primit pliculețele cu praful alb de la o prietenă, însă nu știa ce se afla în acestea. Odată ce situația a început să fie mediatizată, tânăra a cerut un concediu de odihnă, apoi a dispărut de pe diversele rețele de socializare.

Andreea Bumbac nu se află în Jandarmerie de mult timp. Ea a absolvit Academia de Poliție în anul 2022, iar la scurt timp după aceea, a reușit să devină purtător de cuvânt a unității de elită Brigada specială.

Jandarmeria română deja a confirmat faptul că va colabora cu autoritățile, pentru a se face lumină în acest caz. „Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.”, au comunicat cei de la Jandarmerie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net