Cine este jandarmerița prinsă cu droguri. Tatăl ei este ofițer în armată

Ultima actualizare:

Se numește Andreea Bumbac și pentru scurt timp a fost purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. Duminică, ea a fost depistată în timpul unui control având asupra ei mai multe pliculețe cu substanțe interzise, posibil cocaină, și o hârtie făcută sul, care ar fi fost folosită la prizarea acestora. Jandarmerița se afla într-un taxi împreună cu prietenul ei și abia plecaseră de la o petrecere. Potrivit pesurse.ro, Andreea Cătălina Bumbac a ajuns în Jandarmerie cu ajutorul tatălui ei, ofițer în armată.

image

Jandarmeria confirmă incidentul

Jandarmeria Română a confirmat incidentul care o vizează pe Andreea Cătălina Bumbac și a transmis că va colabora cu autoritățile, în acest caz.

Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, în urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.

Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.

Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.

Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare.”, a transmsi Jandarmeria Română.

Cin este Andreea Cătălina Bumbac

Andreea Bumbac a fost pentru o perioadă scurtă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie.

jandarmerita jpg

În acest moment, ea primeşte consiliere psihologică, iar Jandarmeria Română a declanșat o anchetă pentru a stabili dacă se putea anticipa din conduita profesională că femeia jandarm prinsă cu substanţe interzise folosea droguri.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public legate de femeia jandarm prinsă având asupra sa substanțe interzise la deținere, Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei face următoarele precizări:

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, s-a dispus în regim de urgență ca o comisie de control să verifice toate aspectele legate de conduita profesională a ofițerului, de raporturile de muncă cu ceilalți angajați ai Brigăzii Speciale, pentru a identifica proactiv dacă au existat indicii care ar fi putut arăta un comportament care nu este in concordanță cu conduita și statutul unui cadru militar”, se arată în comunicat.

Andreea Bumbac vea un comportament teribilist și ducea o viață opulentă, cu vacante pe Coasta de Azur, scrie pesurse.ro.

Mai mult, tânăra a fost adusă în Jandarmerie de către tatăl ei, fost ofițer în Armată.

Imediat după ce cazul a ajuns public, jandarmerița și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale și a cerut să își ia concediu de odihnă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net