O femeie din Cluj-Napoca a fost prinsă cu un drog periculos în mașină! Ce au găsit autoritățile

Un banal control de rutină în trafic s-a transformat rapid într-o situație care a lăsat fără cuvinte autoritățile. În mașina unei femei în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, a fost descoperit 1 kg dintr-un drog sintetic extrem de periculos, cunoscut ca 3-CMC, sau „cristal”.

Femeia avea 1 kg de droguri în mașină / foto: DIICOT
Femeia avea 1 kg de droguri în mașină / foto: DIICOT

Părea a fi un simplu control de rutină în trafic, însă, potrivit inormațiilor oferite de către cei de la Digi 24, lucurile au luat rapid o întorsătură incredibilă. Se pare că la volanul mașinii se afla o femeie în vârstă de 37 de ani, care a devenit agitată în timpul controlului, lucru ce a trezit suspiciunea polițiștilor. Iar atunci când oamenii legii au deschis portbagajul mașinii, în spațiul unde trebuia să fie roata de rezervă, era, de fapt, un kilogram de droguri!

Mai precis, ar fi fost vorba despre un drog sintetic de mare risc, numit 3-CMC, sau „cristal”. După cum ne putem imagina, autoritățile au intrat imediat în acțiune, iar, acum, inculpata a fost reținută pentru următoarele 30 de zile. Se pare, potrivit unui comunicat emis de DIICOT, că în urma unor percheziții domiciliare de-a lungul județului Bistrița Năsăud, s-au mai descoperit și alte obiecte purtătoare de urme, cât și un laptop, pe care procurorii le consideră drept probe la dosar.

Procurorii au dispus reținerea inculpatei

Potrivit comunicatului emis de către cei de la DIICOT, pe lângă dorgurile descoperite în mașină, procurorii au mai ridicat și alte probe, în urma unor percheziții domiciliare de-a lungul județului Bistrița Năsăud. În acest moment, inculpata a fost reținută pentru următoarele 30 de zile.

„În urma perchezițiilor domiciliare efectuate pe raza județului Bistrița Năsăud  împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj,  au fost identificate și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.

Astăzi, a fost sesizat  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de  arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, scrie în comunicatul emis de către cei de la DIICOT.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net