Noi detalii șocante în cazul accidentului de la 2 Mai! Ce spune avocatul Cuculis despre imaginile care surprind impactul

Puține momente au reușit să provoace mai multă stupoare de-a lungul țării, în ultimii ani, decât cel al accidentului de la 2 Mai. După cum ne putem aminti, Vlad Pascu, în vârstă de numai 19 ani, conducând sub influența mai multor droguri, a intrat cu viteză într-un grup de tineri, iar doi dintre aceștia au murit pe loc. Acum, avocatul Adrian Cuculis analizează imaginile care au surprins momentul impactului, vorbind despre ce înseamnă acestea pentru mersul procesului.

Momentul impactului a fost surprins pe cameră / foto: Adrian Cuculis
Momentul impactului a fost surprins pe cameră / foto: Adrian Cuculis

Probabil că doar foarte puține momente au reușit să provoace mai multă stupoare de-a lungul țării, în ultimii ani, decât cel al accidentului din stațiunea 2 Mai. După cum, mai mult ca sigur, ne putem aminti cu toții, Vlad Pascu, în vârstă de numai 19 ani, s-a urcat la volanul mașinii sale, deși se ala sub influența mai multor droguri, iar apoi a intrat cu viteză într-un grup de tineri. Din nefericire, doi dintre aceștia au murit pe loc. Acum, avocatul Adrian Cuculis analizează imaginile care au surprins momentul impactului, vorbind despre ce înseamnă acestea pentru mersul procesului.

Conform analizei acestuia de pe site-ul indrumari-juridice.eu, tot ce trebuia lămurit în acest proces se poate vedea pe imaginile surprinse de către o cameră de luat vederi, care a înregistrat momentul impactului. Cuculis mai spune că deja există o cerere pentru schimbare a încadrării juridice, de la ucidere din culpă în varianta agravantă, în omor calificat și, implicit, din vatamare corporală din culpă, la tentativă de omor calificat.

Tinerii mergeau în afara carosabilului, iar Pascu avea farurile aprinse

Din imaginile surprinse, se poate observa clar că grupul de tineri mergea în afara carosabilului, iar în ciuda faptului că s-a spus că Pascu avea farurile stinse, se vede clar din imagini că acesta circula, de fapt, cu ele aprinse.

De asemenea, studiind traiectoria mașinii, cât și poziția tinerilor, există suspiciunea că Vlad Pascu ar fi putut să încerce, intenționat, să intre în ei. „Imaginile surpinse de către camerele de supraveghere arată clar că în, cazul accidentului de la 2 Mai, copiii se aflau în afara părții carosabile și erau organizați în așa fel încât să nu stânjenească traficul rutier.

Observând imaginile și traiectoria mașinii, cât și bucla pe care a făcut-o, putem spune că fie a vrut să intre în ei, fie din cauza vitezei excesive și a drogurilor consumate, nu a mai putut redresa mașina.” a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net