Dealerul lui Vlad Pascu, Maru, a fost bătut la închisoare, chiar în prima zi de detenție

Ultima actualizare:

Tudor Duma, supranumit Maru, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, a ajuns, marți dimineață, la sediul DIICOT, a doua zi la rând, pentru audieri.

Tudor Duma nu pare că vrea să spună de unde procura drogurile / foto: Inquam Photos
Tudor Duma nu pare că vrea să spună de unde procura drogurile / foto: Inquam Photos

Polițiștii au de transferat un volum uriaş de date din telefonul şi laptopul lui Maru în baza de date a DIICOT.

Procurorii vor să afle de unde luat Tudor Duma drogurile pe care le distribuia copiilor cu părinți înstăriți.  Anchetatorii urmăresc, totodată, să afle ce legături există între Maru şi alţi traficanţi de droguri capturati recent în cadrul amplelor operaţiuni antidrog din ţară.

Potrivit avocatei Georgiana Popa, Maru a fost agresat de un alt deţinut chiar din prima zi de închisoare. Nu a fost însă ceva grav şi problema a fost rezolvată.

„Da, a fost (agresat - n.r.) în prima zi de către o persoană care a fost mutată, dar lucrurile s-au așezat și acum lucrurile s-au rezolvat”, a spus avocata lui Tudor Duma.

A fost sau nu Tudor Duma amenințat de anchetatori?

Rugată să comenteze informația potrivit căreia Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu, a fost supus anumitor amenințări sau anumitor agresiuni în arest, avocata a spuns că „au existat anumite neînțelegeri”:

„Nu putem vorbi de abuzuri sau de abuzuri grave. Lucrătorii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă au dat dovadă de profesionalism și totul s-a rezolvat într-un timp extraordinar de scurt. Nu avem ce să reproșăm”, a arătat ea.

Mai mult, avocata lui Tudor Duma a mai spus că, deși clientul ei pare să fie un consumator de droguri înrăit, în prezent a trecut peste partea cu sevrajul: „În acest moment el nu mai are simptome de sevraj. Într-adevăr, ia anumite pastile pentru a-i facilita somnul, dar nu mai are simptomatologie specifică stării de sevraj”, a spus avocata.

Tudor Duma nu vrea să colaboreze cu anchetatorii

Tudor Duma nu ia în calcul să colaboreze cu autoritățile în mega-dosarul drogurilor în care apare și numele lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi adolescenți în accidentul din 2 Mai, chiar dacă acesta din urmă a „turnat” tot în fața procurorilor.

„La acest moment nu mi-a comunicat că ar dori să colaboreze (cu procurorii - n.r.). El nu a dat momentan nicio declarație și nu vrea să dea nicio declarație până la sfârșitul urmăririi penale”, a mai spus avocata tânărului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net