Detalii ├«n cazul cadavrului carbonizat g─âsit la M─âgurele. Ma┼čina, ├«nmatriculat─â ├«n Italia

O crim─â, urmat─â de un gest macabru pentru a acoperi urmele, a zguduit lini╚Ötea localnicilor din M─âgurele, jude╚Ťul Ilfov, la doi pa╚Öi de Bucure╚Öti.

image
Poli╚Ťia ancheteaz─â crima din M─âgurele. Sursa: captura Antena 3

S├ómb─ât─â, 7 mai, oamenii care locuiesc ├«n M─âgurele, ├«n apropierea unui frumos lan de rapi╚Ť─â au observat un foc intens. Localnicii nu sunt str─âini de focurile ap─ârute din senin, ├«n zon─â fiind practicat─â incinerarea de╚Öeurilor pentru recuperarea metalului.

Localnicii credeau că sunt incinerate deșeuri

De altfel, Sinte╚Öti, cea mai cunoscut─â localitate din sudul Bucure╚Ötiului ├«n care se practic─â aceste incendieri este la c├ó╚Ťiva kilometri distan╚Ť─â de M─âgurele.

Ace╚Ötia au alertat autorit─â╚Ťile, prin num─ârul de urgen╚Ť─â 112 ╚Öi, la fa╚Ťa locului au sosit pompierii. Ei au fost cei care au descoperit c─â este vorba despre o ma╚Öin─â incendiat─â.

Au reușit să stingă focul și au deschis portbagajul pentru a securiza zona rezervorului, unul dintre cele mai vulnerabile locuri, în caz de incendiu al unei mașini cu motor pe combustie.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áR─âsturnare de situa╚Ťie ├«n cazul studentei criminale! Ce se va ├«nt├ómpla cu Carmen Bejan?

Momentul a fost unul cu adevărat sinistru, întrucât, înauntru erau resturile calcinate ale unui om. Puteau fi distinse un craniu și o grămadă de oase care fumegau.

A╚Öa c─â opera╚Ťiunea de stingere a incendiului s-a transformat ├«ntr-o investiga╚Ťie criminal─â, la fa╚Ťa locului fiind chemate for╚Ťe de ordine, procurori, ofi╚Ťeri de poli╚Ťie.

Cazul este pe masa procurorilor

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe l├óng─â Tribunalul Ilfov ╚Öi, duminic─â (8 mai), au fost comunicate informa╚Ťii noi privind ancheta.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áUciga╚Ö─â la 13 ani? Principalul suspect al dublei crime din Boto╚Öani, o feti╚Ť─â

Conform Antena 3, speciali╚Ötii de la Institutul Na╚Ťional de Medicin─â Legal─â au stabilit c─â persoana g─âsit─â ├«n portbagajul ma╚Öinii care a ars pe un c├ómp de l├óng─â M─âgurele era un b─ârbat. Anchetatorii ├«ncearc─â, acum, stabileasc─â identitatea b─ârbatului.

Logan înmatriculat în Italia

Este un proces dificil, mai ales că indiciile nu sunt foarte multe.  Tot ce se mai știe este că mașina era o Dacia Logan MCV, din 2017, fabricată în România, dar înmatriculată în Italia și că există posibilitatea ca victima să fi fost ucisă, apoi tranșată, resturile fiind incinerate cu tot cu autoturismul pentru a ascunde urmele.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á┬á

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg