Detalii în cazul cadavrului carbonizat găsit la Măgurele. Maşina, înmatriculată în Italia

Ultima actualizare:

O crimă, urmată de un gest macabru pentru a acoperi urmele, a zguduit liniștea localnicilor din Măgurele, județul Ilfov, la doi pași de București.

Poliția anchetează crima din Măgurele. Sursa: captura Antena 3
Poliția anchetează crima din Măgurele. Sursa: captura Antena 3

Sâmbătă, 7 mai, oamenii care locuiesc în Măgurele, în apropierea unui frumos lan de rapiță au observat un foc intens. Localnicii nu sunt străini de focurile apărute din senin, în zonă fiind practicată incinerarea deșeurilor pentru recuperarea metalului.

Localnicii credeau că sunt incinerate deșeuri

De altfel, Sintești, cea mai cunoscută localitate din sudul Bucureștiului în care se practică aceste incendieri este la câțiva kilometri distanță de Măgurele.

Aceștia au alertat autoritățile, prin numărul de urgență 112 și, la fața locului au sosit pompierii. Ei au fost cei care au descoperit că este vorba despre o mașină incendiată.

Au reușit să stingă focul și au deschis portbagajul pentru a securiza zona rezervorului, unul dintre cele mai vulnerabile locuri, în caz de incendiu al unei mașini cu motor pe combustie.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul studentei criminale! Ce se va întâmpla cu Carmen Bejan?

Momentul a fost unul cu adevărat sinistru, întrucât, înauntru erau resturile calcinate ale unui om. Puteau fi distinse un craniu și o grămadă de oase care fumegau.

Așa că operațiunea de stingere a incendiului s-a transformat într-o investigație criminală, la fața locului fiind chemate forțe de ordine, procurori, ofițeri de poliție.

Cazul este pe masa procurorilor

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov și, duminică (8 mai), au fost comunicate informații noi privind ancheta.

Citește și: Ucigașă la 13 ani? Principalul suspect al dublei crime din Botoșani, o fetiță

Conform Antena 3, specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală au stabilit că persoana găsită în portbagajul mașinii care a ars pe un câmp de lângă Măgurele era un bărbat. Anchetatorii încearcă, acum, stabilească identitatea bărbatului.

Logan înmatriculat în Italia

Este un proces dificil, mai ales că indiciile nu sunt foarte multe.  Tot ce se mai știe este că mașina era o Dacia Logan MCV, din 2017, fabricată în România, dar înmatriculată în Italia și că există posibilitatea ca victima să fi fost ucisă, apoi tranșată, resturile fiind incinerate cu tot cu autoturismul pentru a ascunde urmele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net