Gheorghe Dincă vrea să reclame România la CEDO! Dorește bani de la statul român

Ultima actualizare:

Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Caracal, condamnat la închisoare, a redactat o scrisoare din penitenciar, dorind să ceară acum bani statului român. Iată despre ce este vorba!

Gheorghe Dincă vrea să reclame România la CEDO Foto: Arhivă
Gheorghe Dincă vrea să reclame România la CEDO Foto: Arhivă

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a răpit pe cele două tinere din Caracal ucise, Alexandra şi pe Luiza, își dorește să reclame România la CEDO! Bărbatul vrea să primească despăgubiri din partea statului român, iar în acest sens a redactat o scrisoare de 4 pagini, din închisoare. Unele voci sunt revoltate că după tot ceea ce a recunoscut că a făcut, acum bărbatul dorește bani din partea statului român.

Gheorghe Dincă vrea bani din partea statului român

O să o facă și va avea și câștig de cauză. Deoarece cercetările efectuate în dosar au fost făcute într-un mod total neprofesional și pentru că i s-a promis încă de la început că i se va asigura ajutorul (lui Gheorghe Dincă n.r)”, a spus avocatul mamei Luizei, printr-o intervenție telefonică.

Întrebată dacă s-au descoperit probe în acest sens, avocatul a susținut că sunt multe detalii din anchetă care nu se leagă și care se bat cap în cap, începând de la raportele medicilor legiști, care nu ar fi respectat legea. 

„Rapoartele de expertiză făcute de medicii legiști s-a dovedit că nu au respectat legea. Medicul care a eliberat certificatul constatator de deces pentru Alexandra a declarat că nu a respectat legea codului civil.

Medicul genetician a spus că nu cunoaște din ce elemente dentare ar fi prelucrat ADN-ul din punct de vedere anatomic, adică dacă s-a luat din incisivi, molar sau premolar”, a mai explicat avocatul mamei Luizei, Carmen Obîrşanu, la Antena 3.

Scrisoarea lui Gheorghe Dincă
Scrisoarea lui Gheorghe Dincă

Ce probleme există cu ancheta de la Caracal

De asemenea, avocatul familiei Luzei aduce acuzații grave cu privire la modul în care întreaga anchetă a decurs.

Alți experți recunosc că li s-a cerut să nu expertizeze elemente, probe pe care le-au recoltat din mașina, portbagajul și casa lui Dincă. Au fost cerute înapoi, neexpertizate și plicurile sigilate. Experții au fost contrariați”, a mai spus avocatul.

Săptămâna aceasta, au fost chemate în faţa instanţei cele două cadre medicale de la IML care au emis certificatele medico-legale in cazul celor două fete dispărute, având în vedere că multe elemente din anchetă nu se leagă.

Experţii de la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti au examinat fragmentele osoase care s-au găsit la Caracal, în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. Procurorii au spus că ar exista date clare că acestea ar aparţine Alexandrei, iar fragmentele găsite în lizieră ar aparţine Luizei Melencu.

A fost emis astfel și un certificat de deces pe numele Alexandrei Măceşanu, în urma expertizelor, însă părinţii tinerei ucise au refuzat să ridice certificatul şi au formulat o plângere penală împotriva medicului care a semnat documentul.

Dosarul Caracal este în continuare în judecată la Tribunalul Olt, acolo unde Gheorghe Dincă şi complicele său, Ştefan Risipiţeanu, sunt judecaţi pentru cele două crime de care au fost acuzaţi de procurori.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net