Gheorghe Dincă a povestit în detaliu cum și de ce le-a ucis pe Alexandra și Luiza: «Voiam doar sex»

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie 2019, în Caracal jpeg
Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, în Caracal

După mai multe luni în care i-a trimis pe anchetatori pe tot felul de piste greșite, se pare că metodele folosite de forțele de ordine dau în cele din urmă roade în cazul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Acesta a început să povestească, din celula de închisoare în care se află, modul în care le-a ucis pe cele două fete date dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, explicând și dând detalii cu privire la ambele omoruri.

Dincă a explicat că le-a răpit pe cele două tinere pentru a-și satisface nevoile sexuale, după care, din diferite motive, printre care și opunerea de rezistență din partea fetelor, acesta le-a omorât. Detaliile crimelor explicate de Gheorghe Dincă sunt barbare și greu de redat, în cele ce urmează fiind relatată doar o mică parte din declarația sa. 

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte cum le-a omorât pe cele două fete

Noi informații din dosarul crimelor de la Caracal au fost obținute de Digi24. În celulă, ucigașul a cedat și a scris cu mâna lui ce le-a făcute fetelor. Cea mai chinuită victimă a lui Gheorghe Dincă a fost Luiza Melencu: 4 zile a supus-o unor orori greu de imaginat. Ba mai mult, și-a lăsat și vecinul să o abuzeze. 

image
Alexandra Măceșanu, 15 ani

Gheorghe Dincă își începe mărturisirea: o ia la ocazie pe Luiza Melencu în 14 aprilie și după ce intră în vorbă cu fata, recunoaște că „m-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”.

Inculpatul trece repede la fapte. Îi propune 30 de lei pentru servicii sexuale, dar pentru că fata refuză o leagă cu cureaua, o lovește peste față - explică Gheorghe Dincă. A legat-o inclusiv la ochi, să nu vad unde o duce.

Bagă mașina în curte, acolo unde îl aștepta un vecin, care îl mai ajuta la munca din curte. Cât timp s-a dus să dea la nutrii, Fănică - așa îl numea Dincă, o vede pe Luiza. Neavand de ales, Dincă îi spune că a adus-o pentru servicii sexuale, după care prietrenul său îl roagă să îl lase să o abuzeze și el. Ceea ce se și întâmplă, confirmă procurorii.

Georgiana Hosu, procuror șef interimar DIICOT: „În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de liberate.”

Luiza Melencu a fost chinuită 4 zile

Dupa 4 zile de chin, în 17 aprilie, Luiza moare în casa lui Dincă. Dis-de-dimineață, acesta se enervează că fata se opune... și începe să o bată. Inculpatul povestește că s-a dus să dea de mâncare la nutrii și când s-a întors a văzut că „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”. Recunoaște în fața anchetatorilor că a intrat în panică. Cu sânge rece, explică cum a băgat-o în butoi, pentru incinerare.

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc - aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind.”

A doua zi, Dincă spune că a folosit un făraș pentru a strânge cenușa și osemintele calcinate. Apoi, ar fi aruncat totul la maringea unei păduri. A doua zi a cumpărat o cartela prepay pentru a-i liniști pe părinții Luizei.

Alexandra Măceșanu, a doua victimă a lui Gheorghe Dincă

Dupa patru luni de la prima crimă, în 24 iulie îi cade victimă o altă fată. Alexandra Măceșanu în vârstă de 16 ani e văzută de Dincă în timp ce stătea la ocazie. Deși se afla pe sensul opus de mers, întoarce mașina 200 de metri și se oferă să o ducă pe fată în oraș.

Dincă, despre Alexandra Măceșanu: „Am crezut în mintea mea că am găsit o parteneră de sex și am început să mă înfierbânt.” La fel cum și-a ademenit prada în aprilie, procedează și acum. Îi oferă Alexandrei 50 de lei pentru a întreține relații sexuale. Fata refuză, moment în care se gândește să o răpească. O leagă pe bancheta din spate și o duce acasă.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu  jpeg
Alexandra Măceșanu, 15 ani

Acolo fata este agresată sexual chiar în ziua în care a fost răpită. A doua zi (25.07.2019),f ata îi spune de dimineață că o doare capul și burta și că ar avea nevoie de medicamente. Dincă se oferă să meargă să îi cumpere.

Cum a omorât-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu

„Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare lăsând între 50 de centimetri după care am legat lanțul de patul metalic”.

Dincă se întoarce din oraș. Cumpără și o cartelă telefonic, de pe care o apelează pe mama Alexandrei și se recomandă ca ginerele ei. Apoi telefonul îl dă unor copii să se joace cu el. Când s-a întors, la 12.00, o găsește pe Alexandra dezlegată. O vede cu telefonul în mână, cu care fata a sunat la 112.

„Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment - dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o.” Intră în panică și o învelește pe fată cu husa de pe pat, apoi se gândește să scape de cadavru la fel cum a făcut în cazul Luizei.

A procedat exact ca în cazul Luizei Melencu

„Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. (…) Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc.”

Încrisurile lui Gheorghe Dincă se încheie în ziua de 26 iulie, când la ora 6:00 își amintește că l-a trezit zgomotul câinilor care anunțau mascații. Anchetatorii spun că față de Alexandra, Gheorghe Dincă avea sentimente diferite de prima victimă: Luiza și anume de atașament. 

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg