Răsturnare de situație în cazul studentei criminale! Ce se va întâmpla cu Carmen Bejan?

Ultima actualizare:

Carmen Bejan, actuală Șatran, studenta la Medicină din Timișoara, pe care judecătorii au condamnat-o la 19 ani și 8 luni de închisoare, pentru crima săvârșită în 2009 împreună cu iubitul ei, nu va fi eliberată condiționat. 

Răsturnare de situație în cazul studentei criminale! Carmen Bejan nu va fi eliberată condiționat
Răsturnare de situație în cazul studentei criminale! Carmen Bejan nu va fi eliberată condiționat

Studenta de la Facultatea de Medicină din Timișoara, Carmen Bejan, actuală Șatran, a îngrozit o țară întreagă în 2009, când, împreună cu iubitul ei au omorât și tranșat un bărbat căruia tânăra îi promisese servicii sexuale contra cost. 

Judecătoria Gherla a decis inițial, ca pe 14 martie 2022, Carmen Bejan să fie eliberată condiționat, numai că procurorii au făcut recurs, astfel că tânăra va petrece Paștele după gratii. 

Citește și Criminala de la Medicină rămâne după gratii. Carmen Șatran e în închisoare de 12 ani

La scurt timp după ce a intrat în închisoare, Carmen Bejan s-a căsătorit cu Claudiu Șatran, condamnat pentru trafic de droguri, apoi în 2012 a rămas însărcinată. În ciuda sfaturilor primite din partea medicilor, Carmen a decis să păstreze sarcina. Din păcate, copilul s-a născut mort, iar condamnata a suferit un șoc. La acea vreme, tatăl copilului, Claudiu Șatran, a acuzat autoritățile că nu i-au asigurat femeii condițiile medicale necesare. 

Bărbatul a fost eliberat condiționat în 2012 și s-a logodit cu o altă tânără, însă Carmen Bejan a rămas după gratii. 

Carmen Bejan beneficiază de o reducere a pedepsei

Carmen Bejan a obținut o reducere a pedepsei de 439 de zile datorită comportamentului din închisoare, iar la 14 martie 2022, Carmen Bejan a declarat în fața magistraților că își regretă profund fapta, notează Fanatik.ro

Toată această perioadă a fost o lecţie dură de viaţă pentru ea, din care a învăţat cât de preţioasă este libertatea, că nimeni şi nimic nu merită să o mai pună vreodată în pericol şi înainte de a se decide şi de a face o alegere trebuie să se gândească foarte bine”, a declarat avocatul studentei în fața magistraților.

Citește și Studenta criminală de la Medicină, propusă pentru eliberare. Când va afla Carmen Șatran dacă va mai sta sau nu în închisoare

Până la acest moment, Carmen Bejan a executat a executat 5.576 de zile de închisoare. Carmen Bejan nu va fi eliberată condiționat așa cum s-a decis pe 14 martie 2022, deoarece procurorii au făcut recurs. 

Potrivit ultimelor informații, Carmen Bejan va afla dacă va fi eliberată condiționat din detenție pe 27 aprilie 2022. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net