Ucigașă la 13 ani? Principalul suspect al dublei crime din Botoșani, o fetiță

O femeie imobilizată la pat și mama ei, în vârstă de 82 de ani, și-au găsit sfârșitul într-un mod cutremurător! Cele două victime aveau gâtul tăiat, iar primele indicii asupra criminalului duc către o copilă de numai 13 ani. 

Casa din satul Poiana, unde au fost ucise două femei  FOTO: botosaninews.ro
Casa din satul Poiana, unde au fost ucise două femei FOTO: botosaninews.ro

Dubla crimă a îngrozit întregul sat Poiana din județul Botoșani, dar și pe anchetatori! Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără viață, duminică, în locuința lor. Bătrâna era căzută în curtea casei, iar fiica ei, în vârstă de 53 de ani, moartă în casă. Ambele femei aveau gâtul tăiat!

Anchetatorii au demarat ancheta pentru a afla cine a fost în stare de asemenea atrocitate, mai ales că femeile locuiau singure, iar cea mai tânără era imobilizată la pat, având probleme locomotorii. Mai mult, situația lor financiară era una foarte modestă.

Cele două femei nu mai fuseseră văzute de vineri. Un vecin le ajuta cu aprovizionarea, mergea destul de des să le întrebe de ce au nevoie. El a fost cel care a şi descoperit nenorocirea, duminică dimineață. După ce a văzut-o pe bătrână fără suflare în curte, a anunțat autoritățile.

Ucise pentru bani?

Poliţiştii însoţiţi de câini special antrenaţi au căutat indicii şi urme care să îi conducă la criminal. De asemenea, au fost audiate mai multe persoane, iar primele cercetări au scos la iveală o primă ipoteză șocantă: faptul că cele două victime ar fi fost omorâte de o fetiță de 13 ani. Aceasta venea destul de des acasă la cele două femei și le ajuta la treburile gospodărești, în schimbul unor sume de bani.

Se pare că zilele trecute, fata ar fi fost acuzată de bătrână că ar fi luat niște bani din locuință, bani obținuți din vânzarea unui teren. Vineri, fata ar fi mers să lămurească situația.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, iar minora irmează să fie evaluată și audiată în prezența specialiștilor. Copila a fost preluată de polițiști, iar acum se află în grija reperezentanților Protecției Copilului Botoșani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net