Ucigașă la 13 ani? Principalul suspect al dublei crime din Botoșani, o fetiță

O femeie imobilizată la pat și mama ei, în vârstă de 82 de ani, și-au găsit sfârșitul într-un mod cutremurător! Cele două victime aveau gâtul tăiat, iar primele indicii asupra criminalului duc către o copilă de numai 13 ani. 

image
Casa din satul Poiana, unde au fost ucise două femei FOTO: botosaninews.ro

Dubla crimă a îngrozit întregul sat Poiana din județul Botoșani, dar și pe anchetatori! Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără viață, duminică, în locuința lor. Bătrâna era căzută în curtea casei, iar fiica ei, în vârstă de 53 de ani, moartă în casă. Ambele femei aveau gâtul tăiat!

Anchetatorii au demarat ancheta pentru a afla cine a fost în stare de asemenea atrocitate, mai ales că femeile locuiau singure, iar cea mai tânără era imobilizată la pat, având probleme locomotorii. Mai mult, situația lor financiară era una foarte modestă.

Cele două femei nu mai fuseseră văzute de vineri. Un vecin le ajuta cu aprovizionarea, mergea destul de des să le întrebe de ce au nevoie. El a fost cel care a şi descoperit nenorocirea, duminică dimineață. După ce a văzut-o pe bătrână fără suflare în curte, a anunțat autoritățile.

Ucise pentru bani?

Poliţiştii însoţiţi de câini special antrenaţi au căutat indicii şi urme care să îi conducă la criminal. De asemenea, au fost audiate mai multe persoane, iar primele cercetări au scos la iveală o primă ipoteză șocantă: faptul că cele două victime ar fi fost omorâte de o fetiță de 13 ani. Aceasta venea destul de des acasă la cele două femei și le ajuta la treburile gospodărești, în schimbul unor sume de bani.

Se pare că zilele trecute, fata ar fi fost acuzată de bătrână că ar fi luat niște bani din locuință, bani obținuți din vânzarea unui teren. Vineri, fata ar fi mers să lămurească situația.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, iar minora irmează să fie evaluată și audiată în prezența specialiștilor. Copila a fost preluată de polițiști, iar acum se află în grija reperezentanților Protecției Copilului Botoșani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
Gazprom FOTO Shutterstock
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg