Noi amănunte în cazul dublei crime de la Iași. Din contul studentului ucis a dispărut o sumă importantă de bani

Ultima actualizare:

Dubla crimă de la Iași, în urma căreia doi studenți au fost uciși cu brutalitate în vila în care locuiau, a cutremurat o țară întreagă. La mai bine de trei luni de la tragicul incident, ancheta continuă să se complice, iar procurorii mai au lung drum de străbătut până vor desluși ce s-a petrecut cu adevărat. 

Doi studenți au fost uciși cu sânge rece la începutul lunii decembrie 2021
Doi studenți au fost uciși cu sânge rece la începutul lunii decembrie 2021

Cercetările continuă în cazul dublei crime de la Iași. Familia studentului marocan ucis a sosit la Iași pentru a discuta cu procurorii, iar tatăl victimei a dezvăluit că din contul fiului său lipește suma de 100.000 de euro, bani care repezentau un capital pentru firma sa.

Avocata care îl reprezintă pe principalul suspect a transmis că toate sumele înregistrate de bănci pot fi verificate, pentru a vedea cine a sustras acei bani din contul tânărului ucis. La ora actuală, Ahmed El Bourkadi, principalul suspect este evaluat de către o comisie din cadrul Spitalului de Psihiatrie Socola pentru a se stabili dacă acesta are discernământ. 

Citește și: Dubla crimă de la Iași, departe de a fi elucidată 

Moartea celor doi studenți a fost una violentă

Ahmed Sami el Bourkadi a fost reţinut de către poliţişti după ce marocanul Youssef Ajniyah şi prietena sa, Ioana Vanesa Burlacu, au fost găsiţi morţi, sâmbătă, 11 decembrie 2021, în vila în care locuiau cu chirie. Suspectul fugise în Roma și a fost extrădat în România câteva zile mai târziu.

Potrivit anchetatorilor, crimele au fost comise pe data de 9 decembrie, iar cadavrele celor doi tineri au fost descoperite două zile mai târziu. Jiynah Youssef, cetățean marocan, şi iubita lui, Ioana-Vanesa Burlacu au fost găsiți morți, înjunghiați de zeci de ori, în aceleași zone corporale, iar rănile care le-au adus moartea au fost unele la indigo, potrivit medicilor care au efectuat autopsia. 

Vezi și: Suspectul în dubla crimă de la Iași ar putea fi eliberat

În urma neropsiei, medicii legiști au consemnat că ambele trupuri prezentau urme de violență. În plus, în imobilul din Iași au fost identificate urme de ardere, care ar putea indica faptul că suspectul a dorit să-și ascundă fapta. Medicii au constatat că moartea tinerilor a fost una violentă, iar rănile au fost cele care au provocat decesul. 

Citește mai multe detalii despre cazul dublei crime de la Iași pe Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net