Răsturnare de situație în dubla-crimă de la Iași. Martorii-surpriză care dau ancheta peste cap

Ultima actualizare:

Principalul suspect în cazul crimelor de la Iași a fost audiat azi, iar surse din anchetă susțin existența unor martori-surpriză.

dubla crima iasi

Studentul suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iași, într-un dublu-asasinat de o cruzime extremă, a fost audiat azi în premieră. Potrivit unor surse din anchetă, studentul canadian de origine marocană, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost audiat azi, după ce a solicitat încă din ianuarie 2022, să vorbească în fața anchetatorilor. 

Surse judiciare susțin că există noi martori-surpriză în cazul dublei crime din vila din cartierul Moara de Vânt. Acești martori-cheie ar putea oferi autorităților noi informații despre persoane ce sunt implicate în acest caz și care au de-a face cu crima celor doi studenți la medicină.

Momentan nici anchetatorii și nici avocata suspectului nu au dat publicității alte informații despre cum au decurs audierile. 

În urmă cu câteva săptămâni, principalul suspect a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, însă atunci el nu a fost audiat, ci doar a studiat dosarul împreună cu avocata sa, Raluca Andrei, notează bzi.ro

Ahmed Sami El Bourkadi își susține în continuare nevinovăția în fața judecătorilor și în fața poliției. Suspectul nu a dat nicio declarație oficială procurorilor, însă recunoaște că a fost în vila din cartierul Moara de Vânt, unde locuiau victimele Youssef Jniyah și iubita sa, Ioana Vanesa Burlacu.

Primele dovezi care a trezit suspiciuni

Cazul dublului asasinat din Iași a bulversat autoritățile și a îngrozit o întreagă Românie. În primă fază anchetatorii au trimis un mandat de arestare pe numele lui Ahmed Sami El Bourkadi, care a fost capturat în Roma, Italia, unde plecase în vacanță alături de iubita sa marocană. 

Anchetatorii au aflat că tânărul fusese de fapt la spital, imediat după ce s-au petrecut crimele, fapt ce i-a intrigat și mai mult pe anchetatori. Studentul a susținut la acel moment că a mers pentru a se trata, deoarece s-a tăiat într-un geam și că nu a avut nicio legătură cu odioasa crimă. 

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net