Ipoteză-șoc: studenții de la Iași, uciși într-o ”manieră atipică”

Ultima actualizare:

Avocata principalului suspect din dubla crimă de la Iași explicat motivele pentru care Ahmed Sami El Bourkadi este nevinovat. Ea a declarat și că studentul canadian de origine marocană s-ar fi tăiat la mână într-un gard și de aceea era rănit.

Ahmed Sami el Bourkadi e suspectat că i-a ucis pe Ioana B. și Youssef A.
Ahmed Sami el Bourkadi e suspectat că i-a ucis pe Ioana B. și Youssef A.

Raluca Andrei, avocata studentului suspectat în dublul asasinat de la Iași, unde un cuplu a fost ucis într-o vilă din cartierul Moara de Vânt, susține că cei doi tineri ar fi fost omorâți cu altă armă, nu cu un cuțit, așa cum s-a spus. În plus, zonele în care avea răni Youssef A. și Ioana B. ar demonstra, din punctul de vedere al avocatei, că persoana sau persoanele care au comis crima știau bine ce fac.

”Trebuie să așteptăm probele ADN, care cred eu că vor lămuri cauza. Nu pot eu să îi învăț pe anchetatori cum să-și facă treaba, numai că ei ar trebui să caute în istoricul victimei și ar trebui să caute arma crimei, pentru că este o chestie total atipică: și zonele în care s-a lovit! Păi, un om de-al nostru ia un cuțit și îi dă în gât, în burtă, în pneumo-torax. Aia este o chestie atipică și nu e cuțit cu ce s-a dat! Sunt leziuni în zona cervicală, preponderent, și-n zona mâinilor. Ok, te-ai apărat, dar a fost o manieră atipică de a ucide. Nu e o manieră tipică pentru o persoană care nu a mai ucis pe nimeni! Persoanele care au comis faptele au în spate niște motivații foarte puternice și ar trebui să se caute în istoricul victimei”, a spus avocata Raluca Andrei, conform bzi.ro.

Imaginile de pe camerele de supravhegere, importante în anchetă

Ea a mai subliniat că pe camerele de vedere se vede cine a trecut prin zona vilei și din ele se va stabili exact când a fost clientul ei pe la casa cuplului ucis.

„În zona complexului rezidențial (de pe Moara de Vânt – n.r.) există camere de supraveghere. Cu siguranță pe acele camere se văd persoanele care au trecut pe acolo și pe care vecinii le descriu, dar și cu ce haine era îmbrăcat clientul meu. Se va vedea foarte clar cu ce haine a mers prin oraș, pe unde a fost. Au fost audiați toți vecinii, au fost audiați colegii și apropiații, au fost audiați prietenii lui Youssef, au fost audiate rudele fetei. E vorba despre aproximativ 20-30 de persoane. Au fost audiați și șoferi de taxi, toate persoanele care ar fi putut să aibă vreo tangență cu persoanele respective. De altfel, declarațiile date de doi vecini sunt foarte importante și relevante pentru situația noastră”, a adăugat avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi.

Rana de la mâna lui Ahmed Sami El Bourkadi, provocată de o căzătură

Femeia a mai explicat că studentul suspectat în dubla crimă s-ar fi tăiat la mână când ar fi alunecat pe gheață și ar fi căzut pe un gard. El chiar ar fi fost chiar la Urgențe, de frica unei infecții. Mai mult, iubita lui a fost deja audiată de oamenii legii.

„Clientul meu a precizat cum s-a tăiat la mână. Chiar voi ruga anchetatorii să verifice această ipoteză. El a plecat de la Palas în după-amiaza respectivă, a luat un taxi și era o mică porțiune de polei și a alunecat pe chestia respectivă. Acolo era un grilaj din fier, în care s-a tăiat. După aceea a mers la Urgențe. Fiind student la Medicină, având și prieteni doctori, dacă s-ar fi tăiat la locul faptei, nu mergea la spital. El a mers acolo pentru că se temea să nu facă tetanos, pentru a i se acorda îngrijirile și a i se face o injecție”, a declarat avocata Raluca Andrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net