Principalul suspect în dubla crimă de la Iaşi, dus la audieri. Ce a spus magistraţilor

Ultima actualizare:

Principalul suspect în dubla crimă de la Iaşi, Ahmed Sami El Bourkardi (20 de ani), le-a declarat maghistraţilor că se consideră nevinovat. Tânărul a fost dus, joi (30 decembrie), la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Suspectul în crima de la Iaşi, dus la audieri foto: ziaruldeiasi.ro
Suspectul în crima de la Iaşi, dus la audieri foto: ziaruldeiasi.ro

Marocanul Ahmed Sami El Bourkardi, principalul suspect al dublului asasinat de la Iaşi, a spus, zilele trecute, că are dovezi că nu el este criminalul. Conform lui, el poate demonstra asta pe baza datelor GPS care l-ar situa în afara ariei casei din Moara de Vânt la momentul comiterii omorurilor, potrivit adevarul.ro.   

 „Am cerut Tribunalului o copie a dosarului pentru a ne construi apărarea. Clientul meu a răspuns în faţa judecătorilor însă la Parchet nu am dorit să facem declaraţii. Dorim să le arătăm anchetatorilor situaţia deplasărilor clientului meu pe GPS", a precizat Raluca Andrei, avocatul acuzatului.   

Vacanţa în Italia ar fi fost programată de mult

Marocanul a fost prins în 14 decembrie, în Italia şi a fost extrădat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi ceruse în 13 decembrie, arestarea în lipsă a lui Ahmed Sami El Bourkadi, devenind suspectul numărul unu al crimei petrecute la Iaşi.  

Avocata lui a spus tânărul marocan nu a încercat să fugă din țară şi că vacanța fusese programată cu trei săptămâni înainte. 

„A făcut dovada că vacanţa aceasta, în Italia, era programată de mai bine de trei săptămâni. avea biletele de întoarcere pentru România, achiziţionate. De la momentul la care a aflat că este căutat de autorităţile române, clientul meu a dorit să se întoarcă de bună voie acasă. Dânsul se consideră nevinovat, nu înţelege de ce s-au dat publicităţii atâtea aspecte negative cu privire la domnia sa, în condiţiile în care nu are antecedente penale, îl cunoştea doar pe băiat, pe victima de sex masculin, pe prietena acestuia doar tangenţial. Nu se face vinovat de acest dublu asasinat, care i se pune lui în sarcină", a declarat avocata.

Cuplul din Iaşi, ucis cu sânge rece în propria Casă

În data de 11 decembrie, marocanul Youssef A şi prietena acestuia, Ioana B, au fost găsiţi morţi, în vila în care locuiau cu chirie, în cartierul Moara de Vânt din Iaşi.  Ei au fost găsiţi după ce familia tânărului a alertat poliţia, pentru că nici el, nici iubita sa nu fuseseră la aeroport cu o zi înainte, pentru a pleca la Bruxelles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net