Tatăl Ioanei, tânăra ucisă la Iaşi, reacție sfâșietoare, la tribunal. Ce au decis procurorii

Ultima actualizare:

Ahmed Sami El Bourkardi a ajuns joi la Tribunalul de la Iași, unde s-a  judecat cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tot acolo s-a aflat și tatăl Ioanei Vanessa Burlacu, tânăra ucisă la Iaşi, alături de iubitul ei. "Mă doare totul. Vreau să ştiu motivul”, a spus Costel Burlacu, în faţa tribunalului ieşean.

Ahmed Sami El Bourkardi a ajuns joi la Tribunalul de la Iași. Foto: Ziarul de Iași
Ahmed Sami El Bourkardi a ajuns joi la Tribunalul de la Iași. Foto: Ziarul de Iași

Scene dureroase joi, 23 decembrie, la Tribunalul de la Iași, acolo unde procurorii au hotărât ca studentul marocan Ahmed Sami El Bourkardi va sta 30 de zile în arest preventiv, decizia fiind definitivă. Acesta a ajuns în cursul nopții trecute la Iași, după ce a fost extrădat din Italia. Studentul marocan, cu cetățenie canadiană, este principalul suspect în dosarul dublului asasinat, aflat pe masa procurorilor.

La tribunal s-a aflat și tatăl Ioanei Vanessa Burlacu, tânăra ucisă la Iaşi, alături de iubitul ei, notează Adevarul.ro, care publică mărturia sfâșietoare a bărbatului, greu încercat de soartă. „Nu am mai vorbit cu procurorul de caz, a zis că ne va anunţa când va fi gata ancheta. Ce aş putea să simt? Ce să simtă un părinte care şi-a înmormântat singurul copil. Am vrut să fiu în sala de judecată să îl văd. Nu ştiu dacă e el sau nu... aş avea multe întrebări. Dacă voi avea vreodată acceptul să îi pun o întrebare, îi voi pune mai multe. Mă doare totul. Vreau să ştiu motivul”, a spus Costel Burlacu, în faţa tribunalului ieşean, potrivit Adevarul.ro.

Părinții Ioanei vor să meargă la locul tragediei

Părinţii Ioanei îşi doresc să meargă la locul tragediei pentru a recupera câteva din lucrurile tinerei. „Astăzi vorbeam cu soţia să mergem la casă. Încă nu am fost pentru că ni s-a spus că totul este sigilat, păzit, nu am avut dreptul să intrăm acolo. Când vom avea dreptul să intrăm să vedem ce au mai rămas din lucrurile ei. Sunt multe lucruri de ale ei care sunt luate de procurori pentru anchetă. Vom vedea, nu ştiu. Telefonul nu s-a primit pentru că nu s-a găsit telefonul. Momentan nu avem nimic de la ea, din lucrurile ei”, a mai spus bărbatul.

Tatăl fetei spune că nu apucase să îl cunoască pe iubitul acesteia, însă a fost în vila din Moara de Vânt în momentul în care Ioana s-a mutat.

Citește mărturia completă pe www.adevarul.ro

Cei doi îndrăgostiți, studenți la medicină, uciși cu bestialitate

În data de 11 decembrie, Youssef Ajnyah (25 de ani) şi Ioana Vanesa Burlacu (23 de ani), care formau un cuplu, au fost găsiţi morţi în vila lor din zona Moara de Vânt, din Iaşi. Anchetatorii au ajuns la concluzia că cei doi studenţi la Medicină au fost ucişi cu bestialitate în dormitor, cu un cuţit. Pe trupul tânărului marocan au fost descoperit 17 lovituri de cuţit, iar pe trupul iubitei sale, 35. Medicii legişti au arătat că plăgile de pe corpurile celor doi tineri erau dispuse aproape identic şi "aveau dispoziţie pentru afectarea organelor vitale".  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net