Descoperirea care schimbă tot în cazul dublei crime de la Iași. Au fost identificate două noi tipuri de ADN

17 ianuarie 2022

Anchetatorii au făcut o descoperire halucinantă în cadrul dublului asasinat de la Iași. Două noi tipuri de ADN au fost identificate pe obiectele de la locul tragediei.

perchezitii apartament suspect crima iasi jpeg
Crimă Iași. Sursa foto: arhivă

O nou─â descoperire a criminali╚Ötilor a generat o r─âsturnare de situa╚Ťie complet nea╚Öteptat─â ├«n cazul dublului asasinat de la Ia╚Öi. Anchetatorii au identificat pe obiectele de la locul tragediei dou─â noi tipuri de ADN, care au fost duse la expertiz─â.

├Än ciuda mai multor indicii care sugerau c─â Ahmed Sami El Bourkadi ar fi fost cel care i-a ucis cu s├ónge rece pe cei doi studen╚Ťi, t├ón─ârul de origine marocan─â ├«╚Öi sus╚Ťine nevinov─â╚Ťia. Suspectul a recunoscut c─â ├«ntr-adev─âr a fost ├«n locuin╚Ťa victimelor la data de 9 decembrie, doar pentru un hanorac.

Ultima descoperire, f─âcut─â de autorit─â╚Ťi la vila unde au fost uci╚Öi Vanesa Burlacu ╚Öi Youssef Ajniyah, d─â peste cap ├«ntreaga anchet─â.  Anchetatorii, care se ocup─â de crima ce a ├«ngrozit ├«ntreaga Rom├ónie, au acum motive s─â cread─â c─â suspectul Ahmed Sami El Bourkadi a avut complici la s─âv├ór╚Öirea oribilei fapte.

Dou─â tipuri de ADN au fost identificate pe obiectele din vila ├«n care cei doi studen╚Ťi la medicin─â, Vanesa Burlacu ╚Öi Youssef Ajniyah, au fost uci╚Öi.

ÔÇŁ├Äntr-adev─âr, pe mai multe obiecte din vila respectiv─â, care au fost trimise ├«n vederea expertiz─ârii la Bucure┼čti, au fost descoperite ni╚Öte urme purt─âtoare de ADN. Au fost identificate ┼či trei urme apte pentru a se stabili profilul genetic ┼či ceea ce mi-a atras aten┼úia ┼či am urm─ârit de la bun ├«nceput ├«n dosar este un obiect vestimentar cu anumite tr─âs─âturi specifice.

┼×i pe acel obiect s-au descoperit patru tipuri noi de ADN. Dou─â dintre ele sunt ale victimelor, dou─â dintre ele sunt diferite, dar din p─âcate nu se poate stabili profilul genetic pentru c─â acele tipuri de ADN s-au combinat ┼či nu se poate stabili cu exactitate cui ├«i apar╚Ťin. Asta arat─â c─â cel pu┼úin dou─â persoane au mai fost ├«n vil─â pe l├óng─â cele dou─â victimeÔÇŁ, a spus avocata Raluca Andrei la Antena 3.

Tânărul de origine marocană este principalul suspect în crima de la Iași

Suspectul Ahmed Sami El Bourkadi era coleg cu Youssef Ajniyah, ambii studen╚Ťi la UMF Ia╚Öi. T├ón─ârul de origine marocan─â r─âm├óne principalul supect. Autorit─â╚Ťile din Rom├ónia l-au prins dup─â ce l-au dat ├«n urm─ârire interna╚Ťional─â, iar magistra╚Ťii au emis un mandat de arestare ├«n lips─â.

Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins la Roma, unde se afla ├«n vacan╚Ť─â al─âturi de iubita sa. Potrivit anchetatorilor, la data la care a avut loc crima, t─ân─ârul de origine marocan─â s-a prezentat la Spitalul Sf. Spiridon din Ia╚Öi cu o plag─â la m├óna dreapt─â.

Suspectul făcea parte din anturajul celor două victime și se crede că tragedia ar fi survenit fie în urma unei răzbunări, fie în urma unui conflict spontan.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg