Care au fost ultimele cuvinte ale studentului marocan ucis la Iași, împreună cu iubita lui

Noi informații apar în cazul dublului asasinat de la Iași, în urma căruia și-au pierdut viața doi tineri studenți la medicină: un marocan și iubita lui româncă. Înainte să-și dea ultima suflare, Youssef Jniyah (25 ani) ar fi pomenit, într-o convobire telefonică, numele principalului suspect în acest caz care a șocat o țară întreagă. 

studenti ucisi iasi jpeg

La mai bine de o lună de la teribilul asasinat din cartierul ieșean Moara de Vânt, rudele tânărului ucis cu 17 lovituri de cuțit susțin că studentul marocan a vorbit la telefon cu un apropiat chiar înainte să fie omorât. 

„Sami este foarte beat!” 

Ultimele cuvinte ale lui Youssef Jniyah ar fi fost „Sami este foarte beat!”, după care nu i s-a mai auzit vocea, ci doar zgomotele unor lovituri. „Este vorba despre o ultimă conversație avută de Youssef cu o femeie, o cunoștință de-a sa. În cadrul conversației, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 21.30, acesta a spus: „Sami este foarte beat!” . După aceea s-au auzit lovituri, iar mai apoi, nimic. Dovada a fost dusă la Poliție”, susțin apropiații marocanului ucis, conform bzi.ro.

Principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași este marocanul Ahmed Sami El Bourkadi (20 de ani), și el student la Medicină și un cunoscut de-al victimei.

Victimele au fost înjunghiate de zeci de ori

Ioana Vanesa Burlacu (23 de ani) și Youssef Jniyah (25 de ani) locuiau, din luna noiembrie 2021, într-o vilă închiriată, în Complexul Roua Residence din cartierul Moara de Vânt, acolo unde au fost găsiți decedați, la mijlocul lunii decembrie. Cei doi urmau să meargă pe 10 decembrie la Bruxelles, unde locuia familia marocanului. Însă, au fost găsiţi morți la parterul vilei, după ce familia tânărului a anunţat poliţia despre faptul că acesta nu  a mai urcat în avionul care ar fi trebuit să îl ducă în Belgia. Cei doi studenți au avut o moarte extrem de violentă, având corpurile ciopârțite: ea a fost tăiată de 33 de ori, iar îl el a fost înfipt cuțitul de 17 ori.

Principalul suspect a fost prins la Roma, Italia, unde plecase împreună cu iubita lui în vacanță. El a fost extrădat în România și se află în arest.    

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net