Cum a reacționat marocanul bănuit de dublu asasinat când le-a văzut cadavrele studenților

Principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași, marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, a avut o reacție surprinzătoare când a privit fotografiile celor doi studenți găsiți morți în vila în care locuiau. Celui bănuit că le-a fost călău i s-a făcut rău când a văzut poze ale cadavrelor. 

Ahmed Sami el Bourkadi a fost prins pe 14 decembrie Foto: Politia Romana
Ahmed Sami el Bourkadi a fost prins pe 14 decembrie Foto: Politia Romana

Ahmed Sami el Bourkadi a fost prins pe 14 decembrie Foto: Politia Romana

Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru a-și studia dosarul, în prezența avocatei sale. Când a văzut poze cu cadavrele studenților omorâți, Youssef Ajniyah (25 de ani) și iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu (23 de ani), acestuia i s-a făcut rău și a fost la un pas de a voma.

Marocanului i s-a făcut rău  

„Clientul meu a fost condus recent la studiul dosarului (la sediul Parchetului – n.r.). Am studiat dosarul împreună și urmează să facă o declarație, să vedem în funcție și de ce planuri au procurorii. … Deci, clientului meu, când a studiat dosarul, eu i-am arătat, am insistat, inclusiv pe pozele cu decedații, i s-a făcut rău, a spus că el nu poate să privească așa ceva!”, a declarat avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian Ahmed Sami El Bourkadi, conform bzi.ro.

Dădea bani cu împumut fără să-i ceară înapoi  

Totodată, avocata marocanului aflat în arest, Raluca Andrei, a sugerat că, de fapt,  autorii dublului asasinat ar fi în libertate. Aceasta susține că victima ar fi putut fi omorâtă din cauza unor sume mari de bani pe care le dădea cu împrumut.

„Omul ăsta (victima marocană Youssef Ajniyah – n.r.) rula în permanență, avea 9.000, 10.000 – 12.000 de euro! Nu mai cerea banii înapoi în momentul în care îi împrumuta. Și s-au auzit foarte multe chestiuni. Nu numai eu le-am auzit, ci multă lume”, a mai declarat avocata.

Victimele au fost înjunghiate de zeci de ori

Ioana și Youssef locuiau, din luna noiembrie 2021, într-o vilă închiriată, în Complexul rezidențial Roua Residence din cartierul Moara de Vânt, acolo unde au fost găsiți decedați, la mijlocul lunii decembrie. Cei doi urmau să meargă pe 10 decembrie la Bruxelles, unde locuia familia marocanului. Însă, au fost găsiţi morți la parterul vilei, după ce familia  tânărului a anunţat poliţia despre faptul că acesta nu a mai urcat în avionul care ar fi trebuit să îl ducă în Belgia. Cei doi studenți au avut o moarte extrem de violentă, având corpurile ciopârțite: ea a fost tăiată de 33 de ori, iar îl el a fost înfipt cuțitul de 17 ori.

Principalul suspect a fost prins la Roma, Italia, unde plecase împreună cu iubita lui în vacanță. El a fost extrădat în România și se află în arest.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net