Noi dezvăluiri în cazul dublei crime din Iași. Ce se consuma la petrecerile tinerilor

Ultima actualizare:

Au apărut noi informații în cazul dublei crime din Iași. În urma audierilor prietenilor tinerilor uciși, anchetatorii au aflat că studentul marocan ar fi fost violent cu prietena lui, victima Ioana V. De asemenea, la petrecerile organizate de acesta, avea loc și consumul de narghilea, însă într-un mod puțin mai diferit. 

Au apărut noi informații în cazul dublei crime din Iași. Foto: Colaj/ Facebook
Au apărut noi informații în cazul dublei crime din Iași. Foto: Colaj/ Facebook

Anchetatorii au audiat mai mulți prieteni ai tinerilor uciși la data de 9 decembrie, într-o vilă din Iași, cu zeci de lovituri de cuțit.

Situația devine și mai alambicată, după ce surse judiciare au declarat pentru Gândul că prietenii tinerilor au susținut în fața anchetatorilor că studentul de origine marocană ucis și el, Youssef A, ar fi fost agresiv cu prietena lui, victima Ioana V. 

Ce se consuma la petrecerile organizate de Youssef A

Acesta ar fi tras-o de păr și ar fi încuiat-o într-o altă încăpere la una dintre petrecerile organizate în cartierul Moara de Vânt.

Potrivit surselor citate, la petrecerile organizate de Youssef A. se consuma narghilea, în interiorul căreia se puneau molecule de oxigen pentru redarea unei stări psihedelice.

Studentul marocan Youssef A, în vârstă de 25 de ani, și prietena lui, Ioana V., de 23 de ani, au fost uciși pe 9 decembrie, cu zeci de lovituri de cuțit, în vila pe care o închiriaseră în cartierul ieşean Moara de Vânt şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni.

Cum se apără suspectul crimei

Ahmed Sami El Bourkadi, tot un student de origine marocană și principalul suspect în cazul dublei crime din Iași, susține în continuare că este nevinovat. Deși au fost găsite mai multe probe care ar putea să îl incrimineze, printre care urmele sale de pantofi pe care anchetatorii le-au găsit în vila în care au fost înjunghiați cei doi tineri, dar și tăietura pe care o are la mâna dreaptă, acesta încearcă să le justifice. 

Conform avocatei tânărului, Ahmed Sami El Bourkadi le-a spus procurorilor la audieri că acea tăietură o are după că ar fi căzut dintr-un taxi, apoi a alunecat cu mâna într-o bucată de metal. Anterior, tânărul susținea că s-a tăiat la mână într-un geam.

Rana urmează fie expertizată pentru a se vedea exact mecanismul de producere. Cât despre urmele de pantofi, acesta spune că ar fi o coincidență, respectiva marcă fiind extrem de cunoscută și populară.

PRINCIPALUL SUSPECT, ACUZAT ȘI EL DE CONSUM DE SUBSTANȚE INTERZISE

Unele persoane din anturajul tânărului au declarat însă că și acesta ar fi consumator de substanțe interzise.

Oamenii legii aşteaptă acum rezultate de la Bucureşti pentru a vedea dacă urmele de pe mai multe obiecte vestimentare şi încălţăminte purtate de către principalul suspect aparțin tinerilor uciși. 

Mai mult, anchetatorii au prelevat inclusiv mostre de salivă și așteaptă rezultatele probelor. În baza expertizei ADN, anchetatorii ar putea stabili vinovatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net