Dubla crimă de la Iași, departe de a fi elucidată. O pereche de pantofi ar putea schimba cursul anchetei

Ultima actualizare:

Dubla crimă de la Iași, care a șocat o țară întreagă, este departe de a-și găsi soluționarea. Cele două părți se pregătesc pentru o nouă confruntare în instanță, iar misterul pare să se adâncească pe măsură ce din ce în ce mai multe probe se adună la dosar.

Misterul dublei crime de la Iași, departe de a fi elucidat
Misterul dublei crime de la Iași, departe de a fi elucidat

În prezent, procurorii şi criminaliştii aşteaptă rezultate de la Bucureşti pentru a vedea dacă urmele de pe mai multe obiecte vestimentare şi încălţăminte purtate de către suspectul principal Ahmed Sami el-Bourkadi aparţin tinerilor ucişi. Arma crimei este în continuare de negăsit.

La audierile din urmă cu o săptămână, Ahmed Sami el-Bourkadi a justificat urmele de pantofi găsite la locul crimei. Cei cu care a mers în Italia sunt asemănători cu urmele găsite în casa groazei, imobilul de pe Moara de Vânt unde au fost ucişi Youssef Ajniyah şi prietena acestuia, Vanesa Burlacu, informează Adevărul.

A fost dus la Parchet ca să se ia pantofii cu care s-a dus în Italia, întrucât sunt marca Pull&Bear. Dânsul spune că nu a folosit aceşti pantofi la locul faptei, că nu s-a dus cu ei, pur şi simplu este o coincidenţă. La locul faptei au fost găsite două tipuri de urme, numai că s-a vorbit doar de aceşti pantofi Pull&Bear. Este o marcă de pantofi foarte comună, nu înseamnă că pantofii pe care îi avea inculpatul ar fi fost neapărat cei cu care s-a mers ulterior la locul faptei. Bineînţeles, pantofii vor fi reţinuţi. Dacă sunt urme pe ei, se vor găsi, se va stabili profilul ADN şi aşa mai departe”, a precizat avocata Raluca Andrei, potrivit Ziarului de Iaşi. 

Ahmed, principalul suspect al dublei crime din Iași 

Potrivit anchetatorilor, crimele au fost comise pe data de 9 decembrie, iar cadavrele celor doi tineri au fost descoperite două zile mai târziu. Jiynah Youssef, cetățean marocan, şi iubita lui, Ioana-Vanesa Burlacu au fost găsiți morți, înjunghiați de zeci de ori, în locuința lor, indiciile fiind că cele două crime au avut loc joi.

Ahmed El Bourkadi este principalul suspect
Ahmed El Bourkadi este principalul suspect

Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare.

Studentul marocan a fost dat în urmărire și prins la Roma

Ahmed Sami El Bourkadi, în vârstă de 20 ani, locuia cu chirie într-un apartament din Iași, situat pe pe Bulevardul Independenţei, lângă universitatea la care este student. Tânărul de origine marocană, care are şi cetăţenie canadiană, a contestat decizia de arestare preventivă în lipsă.

Ahmed Sami El Bourkadi, supranumit „Casapul din Moara de Vânt”, a fost prins recent la Roma, după câteva zile de cercetări efectuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net