Suspectul crimei de la Iași este adus în România. Mesajul transmis prin intermediul avocatei

Noi detalii în cazul dublei crime de la Iași care a înfiorat o țară întreagă. Italia a admis extrădarea principalului suspect în cazul dublei crime de la Iaşi. Ahmed El Bourkadi va fi adus în România marţi, 21 decembrie.

image

Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, în vârstă de 20 de ani, care are şi origine canadiană, principal suspect în cazul asasinatului de la Iaşi, va fi adus marţi, 21 decembrie, în România, după ce Italia a admis extrădarea acestuia. 

Tânărul marocan va fi adus de la Roma, unde a plecat chiar în ziua în care au fost descoperite cele două cadavre. Astăzi, 21 decembrie, va ajunge la Bucureşti cu o aeronavă, iar de acolo va fi escortat la Iaşi, unde va fi dus în arestul poliţiei.

image

În cursul zilei de 22 decembrie el urmeează să fie adus în fața  judecătorilor care vor dezbate contestaţia lui la măsura arestului preventiv.

Ahmed Sami El Bourkadi pledează nevinovat și consideră că este victima unei coincidențe nefericite.

"Din ce am înţeles se consideră nevinovat şi are explicaţii pentru acuzaţiile care i se aduc. Din ce am discutat cu avocatul din Italia, tânărul a acceptat, chiar a dorit să se urgenteze procedura să revină poate chiar mâine sau oricum în acest weekend în ţară. A dorit să se treacă foarte repede la extrădarea lui, nu a mai solicitat înscrisurile venite din România, a spus că vrea să fie în ţară şi să se apere. Am înţeles că a făcut o impresie bună autorităţilor italiene”, spune avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi, conform Adevărul.

image

Ahmed, principalul suspect al dublei crime din Iași 

Potrivit anchetatorilor, crimele au fost comise pe data de 9 decembrie, iar cadavrele celor doi tineri au fost descoperite două zile mai târziu. Jiynah Youssef, cetățean marocan, şi iubita lui, Ioana-Vanesa Burlacu au fost găsiți morți, înjunghiați de zeci de ori, în locuința lor, indiciile fiind că cele două crime au avut loc joi.

Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare.

Studentul marocan a fost dat în urmărire și prins la Roma

Ahmed Sami El Bourkadi, în vârstă de 20 ani, locuia cu chirie într-un apartament din Iași, situat pe pe Bulevardul Independenţei, lângă universitatea la care este student. Tânărul de origine marocană, care are şi cetăţenie canadiană, a contestat decizia de arestare preventivă în lipsă.

Ahmed Sami El Bourkadi, supranumit „Casapul din Moara de Vânt”, a fost prins recent la Roma, după câteva zile de cercetări efectuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net