Avocatul suspectului de la Iași a contestat arestarea preventivă

Noi detali în cazul dublei crime de la Iași! Casa principalului suspect, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost percheziționată de procurori. Studentul marocan este acuzat că și-ar fi ucis cu sânge rece colegul de facultate, Youssef Ajniyah, și pe iubita acestuia, Ioana Vanesa Burlacu. Avocatul său susține că acesta vrea să se întoarcă în țară și că își dorește să coopereze cu autoritățile.

Ahmed Sami El Bourkadi urmează să fie extrădat în România Foto: observatornews.ro
Ahmed Sami El Bourkadi urmează să fie extrădat în România Foto: observatornews.ro

După dublul asasinat din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi a plecat în Italia, acolo unde tânărul de 20 de ani a fost și arestat ulterior. Nu s-a dus singur, ci împreuna cu iubita lui. Nu se știe încă dacă partenera lui a fost implicată în vreun fel.

Ahmed Sami El Bourkadi a cooperat cu autoritățile italiene 

Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins și arestat la Roma. Acesta urmează să fie extrădat în România. Procurorii au căutat alte probe în casa principalului suspect, care să îl lege de crima din Iași, inclusiv haine și alte obiecte. Nici până acum, anchetatorii nu știu care a fost motivul acestui dublu asasinat, potrivit observatornews.ro.

Ahmed Sami El Bourkadi și-a luat bilet dus-întors spre Roma, în urmă cu trei săptămâni, și ar fi avut de gând să revină în țară înainte de a fi prins. Avocatul său a făcut o contestație cu privire la măsura arestării preventive în lipsă, dată de instanța din România. El susține că Ahmed Sami El Bourkadi a cooperat cu autoritățile din Italia și că ar fi solicitat să fie adus în România cât mai repede posibil. Tânărul vrea să fie audiat și să își spună propria variantă asupra acestei povești.

Suspectul de la Iași, prins chiar în ziua înmormântării uneia dintre victime

Ca o ironie a sorții,  Ahmed Sami El Bourkadi, presupusul criminal din Iași, a fost capturat de carabinieri chiar în ziua în care una dintre victimele crimei de la Iași a fost înmormântată, respectiv pe 14 decembrie. Ioana Vanesa Burlacu a fost condusă pe ultimul drum de către familia și prietenii care își doresc mai mult decât orice ca vinovatul să plătească pentru ce i-a făcut.

Ea și iubitul ei, studentul marocan Youssef , urmau să se logodească în primăvară, susțin apropiații cuplului. Se înțelegeau de minune și abia se mutaseră în casa unde și-au găsit sfârșitul.

Potrivit autopsiei, ambii au fost uciși cu zeci de lovituri de cuțit. După ce i-a ucis, criminalul le-a ars cadavrele. În casă, oamenii legii au găsit și o pisică moartă, cel mai probabil din cauza intoxicării cu fum. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net